Ez lesz Steppenwolf

Mármint a Justice League Snyder Cutból maga a rendező osztotta meg ezt a képet a film gonoszáról. Persze egyelőre direkt ilyen fos felbontásban, mert ez… hype?

14 hozzászólás a “Ez lesz Steppenwolf” bejegyzéshez

 1. Annyit már elért, hogy érdekeljen. Az a pillanat, amikor megjelent Steppenwolf volt az a pont, ahol éreztem, hogy sokminden hiányzik ebből a filmből, de ami még engem is kiborít az a főgonosz igazán erős jelenlétének hiánya.

 2. ha nem csúfolnák steppenwolfnak, a kutya meg nem mondaná, hogy ez ki a franc akar lenni a dc képregényekből. ugyanaz a feeling, mint a doomsday-nél volt.

 3. Nem nagyon hiszek a full cgi karakterekben, Thanos pl azért működött, mert ismert színész arca volt, az nagyon jó húzás volt… egyik cgi ocsmányságot egy kicsit jobbra cserélni nem hiszem, hogy sokat változtat..

 4. Elképesztő. Ahelyett, hogy közelednének a normális képregény karakter design-ja felé ehelyett fogták ami volt a normál filmben és mindent ami szar volt benne feltolták a csillagos égig.

  Eddig is tudtam, hogy kurva szar ötlet ezt “Snyder Cut”-ot megcsinálni és mindenki aki sírt érte úgy viselkedik mint egy 5 éves aki nem kapta meg a játékot a boltból de most már 110%-ig biztos vagyok benne.

 5. Transformers-szindróma? Ott is a robotok minden négyzetcentiméterét telerakták részletekkel, és végül egy kivehetetlen zaj lett az egész. (Aztán a Bumblebee filmnél szerencsére észrevették magukat.)

 6. Venom: esetleg belegázoltam a lelki világodba? Ha igen, akkor sajnálom, nem gondoltam, hogy már viccelni sem lehet egy filmmel :) Igen, tudom, hogy az Zack Snyder monogramja :)))

 7. Mondjuk ezt a váltást pont nemértem, előtte is sok volt. Steppenwolf egy ember, sisakban. Se több, se kevesebb. Olyan mintha nem az emberből, hanem a sisakból csináltak volna vkit :D

 8. nálam már a neve az ami kivágja a biztosítékot. Jön valaki az űrből és ilyen specifikus földi neve van? Annyira hires lenne az az állat? ráadásul a sztyeppe szó minden csak mem félelmet keltő.

 9. A zsenik zsenije, a meg nem értett művész a szent Snyder elárulta, hogy Steppen azért lesz ilyen, mert Darkseid testvéreként képzelte el, így az ő változatában Dark és Steppen tesók.

 10. eléggé olyan szaga van, hogy az előző steppenwolf design is az ő ötlete volt ez alapján, csak ott még rá tudtak szólni, hogy túl sok lesz vagy csak félreértette, hogy mi nem volt jó abban és pont a rossz irányba ment el vele.

 11. Sós Áron

  Ugyan nem testvérek, de tényleg rokonok. A képregényben Uncle -nek hívja, ami ugye többfajta rokonságot is jelölhet, de leginkább nagybácsi.

  És nem csak steppenwolf a neve, nyilván neki is van hazai neve mint Darseidnek (uxra asszem, steppene nem jut eszembe)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.