Csak lesz új Tron

Ez volt a Disney hírek napja? Mármint a tegnapi. Befutott az is, hogy Garth Davis (Lion) rendezi majd az új Tront, és Jared Leto lesz a főszereplő. Jesse Wigutow írta a forgatókönyv legutóbbi változat.t

Kár, hogy a visionary rendezőt buktuk, de a főszereplő csere csak bejöhet. Még nem tudni merre megy majd a sztori. Egy kérésem van igazából: csak a soundtrackra maradjon a Daft Punk.

Update: Leto elvileg annyira örült, hogy twittere lehet kikotyogta az alcímet: Ares.

Illusztrációnak a Tron: Legacy-ból kép.

human
írta
2020. 08. 11. 03:33
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Csak lesz új Tron” bejegyzéshez

 1. Örülök neki. Nemrég néztük újra a Legacy-t, és nem is volt annyira rossz, mint amilyenre emlékeztem. :)

  Igazából az az univerzum többre érdemes. És a Legacy is eszméletlen jól nézett ki.
  Ha egy kicsit komolyabbra tudják venni a figurát Leto-val, amolyan Blade Runner szerűre, akkor nagy durranás is lehet. Mármint nem kasszasiker, hanem jó film.

 2. Bevallom őszíntén, hogy 0 késztetést éreznék arra, hogy megnézzem. Nem volt rossz a 2, de nem is volt annyira jó, hogy újra elővegyem.

 3. Pedig Joseph Kosinski szerintem vizuálisan erős volt a zene csillagos 5-ös. A forgatókönyv állt kicsit gyenge lábakon pedig szerintem abban is voltak érdekes/érzelems dolgok az apját megszállotan kereső fiúra gondolok. Elsőre úgy tűnik nem ezt a vonalat követik, én sajnálom ,hogy nem Kosinski csinálja.

 4. Megkockáztatom hogy kizárólag a zenéje miatt érdemes volt elkészülnie a Legacy-nek, a látvány akkoriban fantasztikus volt, a forgatókönyv (na meg a cgi fiatalítás) viszont nem volt túl acélos

 5. A történet konkrétan rossz volt, nemrég láttam TV-ben a végét, és akkor fogtam fel, hogy vagy nem emlékszem rá, vagy nem is néztem végig. Pedig imádtam a látványvilágát. Visionary director (az, basszus tegnap előtt néztem végig az Oblivion-t) nem tud semmit kezdeni egy (összecsukott) zsebkendőre ráférő történettel.

 6. A zenéjét anno megvettem tescoban volt leárazva 999 ft. Szeretem a Daft Punkot konkrétan ők a kedvenceim de a pherel whilliamses albumuk nem tetszik. A régiek voltak a jók. Harder, Better, Faster, Stringer, Aerodynamic, One More Time, Around The World, Technologic, Da Funk.
  Sajbálom, hogy 2017ben nem koncerteztek mert volt ilyen teória hogy ugye 10 évente adnak koncertet 1997 aztán 2007 és mindenki várta, hogy akkor megleonek minket 2017ben de sajnos nem. :(. Pedig elmentem volna rá hamár a 2007-ről lemaradtam.

  Na de a filmhz is hozzászólva. Nekem anno nem tetszett de 2. Nekifutásra már bejött.

 7. Ami miatt várom hogy a látvány az eszméletlenül tetszett (a mai napig), és a zene is jó volt. A forgatókönyv ami nem volt jó (szokás szerint ezen vérzik el a legtöbb film és sorozat), és sok jóra nem számítok (legfeljebb majd pozitívan csalódok) de ha sikerül vizuálisan megint egy olyan szintet lépni, akkor részemről jöhet!

 8. Úgy látom a legjobb Tron content az továbbra is a “Tron 2.0” című játék marad :D

 9. Sokkal rosszabb filmek is voltak már sikeresek. Igen, a sztori nem volt túl erős, igen a főszereplő gyenge volt, de a látvány még ma is adja (leszámítva a fiatalítós részt) a zene rohadt jó és már korábban kijárt volna neki a folytatás. Kár hogy a rendező nem tér vissza… :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.