The Devil All The Time-előzetes

Donald Ray Pollock regénye alapján készült a Netflix sztárparádés filmje, amiben feltűnik Tom Holland, Robert Pattinson, Jason Clarke, Riely Keough, Sebastian Stan, és még Bill Skarsgård, Mia Wasikowska, Harry Melling, Haley Bennett és Pokey LaFarge.

A film a II. világháború utáni pszichés hangulatról szól? Knockemstiffben és a környékén levő erődben játszódik, ahol sok a bűnös és a végtelenül igaz ember. És van akire a halál vár. Amúgy kicsit sok történet van itt a mocsokos pappal, a fotós talán sorozatgyilkossal, az árva fiúval, és még ki tudja mivel.

Erősebb dráma az előzetes (kiemelt netflix premier, szóval magyar feliratos már ez is) alapján.

Felirat nélkül:

6 hozzászólás a “The Devil All The Time-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hosszú idő után (Irishman) az első Netflix előzetes ami igazán felkeltette az érdeklődésem. Csak legyen jó!

  2. Na ha egy ilyen gárdával is pofára esik a Netflix, akkor ideje elgondolkodniuk a vezetőség leváltásán :D de én szurkolok

  3. Lesz kritika? Tegnap volt szerencsém a filmhez, és nagyon vegyesek az érzéseim. Rengeteg jó dolog van benne, a színészi játék is (a legtöbb karakter esetében) valami pazar, de mégis maradt bennem valami rossz szájíz. A fotós páros a zsaruval talán kicsit kilógott a sztoriból, vagy nem is tudom… szóval érdekelne hogy kinél hogyan csapódott ez le.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.