A Forbes szerint ezek a színészek kaszáltak az utóbbi 1 évben

Szokás szerint összedobták a becsléseiket arról, hogy a színészek közül ki kereste a legtöbbet tavaly június és idén június között. Nyilván az élen a legtöbbet dolgozó kőszikla. Ja igen, beszámolták a merch és a többi cuccot, tehát Rocknál a Project Rockot, Reynoldsnál gondolom a Mint Mobile-t és Aviator Gint (13 ezer egy üveg itthon).

Amúgy a Top 3 durván a Netflix miatt szállt el, a platform perkált a sztárokért.

  1. Dwayne Johnson – $87.5 million
  2. Ryan Reynolds – $71.5 million
  3. Mark Wahlberg – $58 million
  4. Ben Affleck – $55 million
  5. Vin Diesel – $54 million
  6. Akshay Kumar – $48.5 million
  7. Lin-Manuel Miranda – $45.5 million
  8. Will Smith – $44.5 million
  9. Adam Sandler – $41 million
  10. Jackie Chan – $40 million

Ha valakit érdekel a metódus: a felsoroltak adatai és belsősökkel készült interjúk alapján becsülték a pénzeket, és mindenféle adó meg ügynöki díj meg ilyesmi még nem került levonásra belőle:

Earnings estimates are based on data from Nielsen, ComScore, Box Office Mojo and IMDB, as well as interviews with industry insiders. All figures are pretax and reflect earnings between June 1, 2019, and June 1, 2020; fees for agents, managers and lawyers (generally 10%, 15% and 5%, respectively) are not deducted

human
írta
2020. 08. 15. 11:33
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “A Forbes szerint ezek a színészek kaszáltak az utóbbi 1 évben” bejegyzéshez

  1. Néztem nagyokat a listán, Adam Sandler és Ben Affleck filmet fel se tudok idézni, vagyis de, azt a kosarast vagy focist. De Will Smith-et sem vágom miből van a bevétele, volt az a klónos film, az bukta volt, nem?

    Egyébként beszédes, hogy épp nincsenek Marvel filmek, és egyik sem sorozatokból ismert arc (Rock-nak volt az a HBO-s sorozata, meg jó régen Ryan Reynolds és Will Smith sorozatokkal kezdte, oké).

  2. Ezeknek már a filmezés szinte csak emllékállás. Olyan céghálózatuk van, hogy egy jogász is beleőrülne,onnan jön a nagy osztalék.

  3. A Rock még az instagrammal is egy valag penzt keres… nevetseges

    Sandlernel szerintem a netflixes tema hozza a sok penzt, de Will Smith tenyleg jo kerdes

  4. Rocknak a Titan Games miatt is dől a lé.
    Will Smithnak Alladin klónos film és entanglement.

  5. Azért az aggasztó, hogy ennyi pénzből nem sikerült egy értékes filmet összehozni. Adam Driver kaphatott 2milliót, de 10000szer értékesebb filemt hoztak össze Scarlettel. Holywoodd….

  6. szerintem ez igazságtalan összehasonlítás, mert ha Adam Driver Netflix blockbusterbe jönne, akkor nem 2 millát kapna érte (szerintem amúgy többet kapott a Marriageért), hanem annyit, mint Wahlberg valszeg. Mivel az az adónak, vagyis a Netflixnek is fontosabb, mint egy kis dráma. Mármint üzletileg mondom. Nekem is jobban tetszett a Marriage Story, mint bármelyik Netflix blockbuster, de anyagilag tök érthető, hogy a Rock meg Reynolds 1-1 Netflix húzófilmért annyit kap, amennyit, hiszen velük is épül a “Netflixen minden van, még hatalmas popcorn film is” brand, ami új előfizetőket hoz.

  7. Azért az vicces, hogy Will smith-nél senkinek nem esik le a bad boys. Rock se hiszem, hogy apró pénzért írt alá a jumanji (2.) részéért.

  8. Tényleg azt hiszitek, hogy a filmezésből van a pénzük? Manapság csak az nincs benne az alkohol bizniszben aki nem akar pénzt keresni… Dwayne, Reynolds, Cameron Diaz… Conor McGregor. Will Smithnek produkciós cége van az asszonnyal, meg instán is baromkodik mindenféle reklámokkal. Marky Mark edzőporokat reklámoz. Arról ne is beszéljünk, hogy mindenki producerkedik is. A szikla már csak azért is pénzt kap ha posztol valamit instára. 193 M követő… Gondoljatok bele… óriási platformja van ezeknek az embereknek és ezt ki is használják.

  9. En meg csak ulok itt es azon gondolkozom, hogy valaha is megengedhetem-e, hogy vegyek egy lakast. Forintban nem keresek ennyit 10 ev alatt.

  10. Eni: így igaz, a Breaking Bad-duó is piacra dobott egy mezcalt Dos Hombres néven, láttam is itt Angliában, de háromszor annyiba kerül, mint egy átlagos rövidital…

  11. A fentiek nem csak filmes bevételek? A Rock esetén a 90 millió dollár és a 193 millió instagram követő nem egészen jön össze,

  12. 13.

    Hogy hogy nem jön össze? Minél több a követője valakinek annál több pénzt kérhet el egy postért…

  13. 11. Nem kell kimenni. Aki nem teljesen hülye, tud élni a LEGÁLIS lehetőségekkel, és normálisan dolgozik, annak simán összejön. Feleségemmel együtt mi is simán megoldottuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.