Christina Aguilera: Loyal Brave True

Na végre kiadták a Mulan egyik dalát, rögtön eszembe is jutott, hogy miért nem nézném moziban. Gondolom páran nem értenek egyet?

human
írta
2020. 08. 15. 03:23
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Christina Aguilera: Loyal Brave True” bejegyzéshez

  1. Elvből nem nézek dizni filmeket. Ahol az összes karakternek mindig, mindenről, de tényleg midenről, akár még a cifra fosásról is hosszú percekig dalolászni van kedve, az nem nekem való. Hányni tudnék tőle.

  2. 1: Sajnálom, hogy így érzel, szerintem a dalok sokszor nagyon jól megtámogatnak egy filmet, érzelmi állapotot átadni, egy érzelmi helyzetet megidézni sokkal egyszerűbb dalban mint prózában.

  3. BR-en simán megoldható lenne egy alternatív változata a filmnek, ahol a nyekergős részek ki vannak vágva. Így kb egy délután lezavarható lenne a full mesetár, filmenként netto 30 perc futamidővel :) Új oroszlánkirály is tök jó lenne nélküle, de a céltalan, csak azért, hogy húzzuk az időt, dalolásszunk már egyet, egyenesen felháborít. Ennyire még nem akartam moziból kijönni, mint azt nézve. 1-2 helyen elfér, pláne ha nem a karakterek tolják, csak a háttérben szólal meg, de ennyi. Nem kell erőltetni.

  4. Na ez az, amit nem értek. Ha ámblokk rühelled a Disney filmeket meg az éneklést benne, akkor mi a vérnek nyitod meg az ilyen híreket? Értem én, hogy mindenki döngeti a mellét a nagy szólásszabadsággal, de azért hallod ritka siralom, hogy ha ennyire utálod a műfajt, akkor még nekiállsz picsogni is róla. Kerüld el messzire és kész, a Disney köszöni jól megvan ezzel az éneklés-történet kombóval bő 83 éve.

  5. Cápi ezt jól megmondtad :) ha valaki nem szereti a műfajt akkor ne foglalkozzon vele, ennyi
    Neha tenyleg túlzásba esnek a dalokkal, majd kiderül hogy az új Mulan milyen lesz, szerintem Aguilera dala jól sikerült,kiválóan énekel, igazi Disney mese szám :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.