A Batmant is lengetik szombatra

Bár az utolsó hírek szerint a rendező nem akar videót mutatni belőle, még nem járt a vágószobában, ha jól olvastam, viszont most felfedtek a panel elé egy logót nekünk.

A film meglepő módon Batman sötét gyerekkorának hatását, és a karakter arra való reagálását is előhozza majd. Ez múlt héten több helyen is cikk volt, pedig a világ legnagyobb nyilván-ja. Bár lehet tévedtem.

human
írta
2020. 08. 20. 19:33
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “A Batmant is lengetik szombatra” bejegyzéshez

  1. Ha megint végig kell néznem, ahogy egy új gyerekszínésznek lelövik a szüleit a sikátorban, esküszöm lelövöm magamat.

  2. Az Uratok: az nem lesz benne ha jól emlékszem, csak gondolom a lélektani hatását nem hagyják figyelmen kívül ennek a traumának. A Homecomingban sem halt meg Ben bácsi megint, mégis a felelősségről szólt.

  3. Hát, kíváncsi leszek, hogy tudják majd ezt más nézőpontból vagy jobban érzékeltetni…

    Talán az eddigi összes Batman-filmben volt motívum, ami erre utalt és jelentőséggel bírt, a Burton/Keaton-ösben ugye először látjuk vásznon filmben a jelenetet, és szerintem baromi jó, amikor felnőttként rózsát visz és csak otthagyja az utcán, a bűntett helyszínén (nyilván, egyenesen a képregényekből). A Schumacher-féle filmeket régen láttam, de tuti ott is van valami utalás/flashback ami fontos. Nolannél ugye újra látjuk az egészet és fontos szerepet kap.

    Syndernél szintént megvan a jelenet – ami belengette a Jeffrey Dean Morgan-es Thomas Wayne Batmant a Flashpoint Paradoxban, amit el is engedhetünk – de Snyder egyik legjobb húzása a BatFleckel a Joker által összefirkált Robin-páncél, ami egy apró utalás, de teljesen megmagyarázza a karakter brutalitását, komorságát és kiábrándultságát.

    Úgyhogy valami nagyon eredetit kell csinálniuk ahhoz, hogy ezúttal sikerüljön más szemszögből vagy jelentőségteljesebben bemutatni ezt az eseményt és a hatásait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.