A Flash filmben Ben Affleck is benne lesz

Hoppá, a Vanity Fair szerint Michael Keaton és Ben Affleck is benne lesz a valamikor csak elkészülő Flash filmben. Mármint elvileg már fixen. Ugye több univerzum, szóval nem akkora szerepre kell gondolni, simán csak meglátogathatja őket Flash. Majd meglátjuk.

A rendező a jelenlegi állás szerint Andy Muschietti (It), és 2022 a kitűzött cél a moziba kerülésre.

human
írta
2020. 08. 21. 02:15
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A Flash filmben Ben Affleck is benne lesz” bejegyzéshez

 1. két érzés kavarog bennem:

  1. talán az eddigi legérdekesebb DC hír ever
  2. menjenek már a f***ba és találják ki végre merre tartanak

 2. @abelh:

  A Flashpoint ad erre lehetőséget úgy is, hogy ne legyen a Pattinson-os Batman-el ütközés, de hát már előzőleg írtam én is, hogy van 3 joker, 2 féle suicide squad, …, minden össze-vissza van épp, ez se rossz, a Marvel-nél ez lett a What If antológia terve, a DC annyit csinált, hogy az összes filmje opcionálisan függ össze a többivel :D .

 3. Ezután kezdem elhinni, hogy Affleck tényleg aláírt az HBO maxal további snyderverzes részekre.
  Ez azért elég jó hír, talán most osszekapjak magukat.

 4. Kicsit off, de az analógia megvan…
  Még a kilencvenes években nagy kedvencem volt a Cobra 11, meg az akkori felügyelők. André Fux volt talán a legjobb. Aztán mit csinálnak tizen X évvel később – amikor már semmi új ötletük nincs a kb. nyolcadik főszereplő váltás után? Visszahozzák, Andrét egy epizódra, hogy ja, hát nem is halt meg, meg most ő épp a kvázi rosszfiú, aztán újra megölik. (Mentségemre szóljon, hogy már csak néha-néha néztem, de ezt a rész pont láttam.)

  Na most hasonlóra számítok a Keaton-féle Batmannel. Ha a Nolan-trilógia után nem voltak képesek egy épkézláb filmet lerakni, akkor vajon milyen kimenetele lehet egy klasszikussá vált film főszereplőjének a visszahozásának?

 5. Lehet, Kaukázusba kellene költöznöm, 2000 méter magasra, egy kunyhóba, kefiren-sajton élve!Talán, így lenne némi esély megélnem, mire lesz valami, Flash filmből..
  Keaton, Affleck jó hír. Rendező is oké.
  Már ritkán járok moziba, de ezt megnézném!

 6. Nem vagyok képregényekben túlművelt, ezért legyen szíves valaki magyarázza el nekem, hogy ezt így:

  1. hogy?
  2. miért?

 7. @Vajda Gábor

  A film vélhetően a Flashpoint Paradox c. sztorit fogja feldolgozni, amely során Flash megpróbál visszamenni az időben, hogy megmentse az édesanyját akit gyerekkorában megöltek. A probléma ott kezdődik, hogy az idővonallak való játszadozás során sikerül elérni, hogy teljesen átírja a “történelmet” és a JL karakterek sorsának jórészét. WonderWoman és Aquaman pl. harcban állnak egymással, Superman sehol sincs (legalábbis úgy tűnik…), Batman pedig nem Bruce, hanem Thomas Wayne ebben a dimenzióban: ezúttal ugyanis épp, hogy Bruce halt meg az ominózus éjszakán, a szülei pedig életben maradtak. Thomas Waybe-ből egy könyörtelen Batman lett, aki simán öl (ergó ugyanaz mint Batfleck lol), Martha Wayne-ből pedig, nos, ennek a világnak a Jokere.

  Érdemes megnézni a 2011-es animációs filmet, az dolgozza fel ezt a sztorit és mindkét Batman szerepel benne (Bruce és Thomas is), valamint van velük egy eléggé szép, érzelemdús jelenet egy bizonyos levéllel… A gondom ezzel “csak” az, hogy nem Keaton alakítja az Affleck-féle Batman apját a DCEU-ban, hanem Jeffrey Dean Morgan, szóval valószínűleg itt lesz valami módosítás az élőszereplős változatban majd.

 8. Habár az eddigi “versényt” a Marvel nyerte, de mégis a következő DC filmek (Batman, SS2, Flash) sokkal érdekesebbnek tűnnek mint a következő években érkező
  Marvel filmek.
  Ben volt az eddigi legjobb Batman, jó hogy visszajön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.