A Wonder Woman 1984 új előzetese

A Dc Fandome másik nagy dobása az új Wonder Woman filmhez járó előzetes. Ősszel nézzük moziban… jó, azt majd meglátjuk, de a fasza trailer akkor is befutott.

Gondolom Cheetah.

15 hozzászólás a “A Wonder Woman 1984 új előzetese” bejegyzéshez

  1. Fasza.
    Ez a film és a synder féle liga valahogy jobban érdekel mint mostanában a Marvel, hol ott mindkettőt szeretem.

  2. Huh, hát az a Cheetah valami hihetetlenü gagyi. Plusz, az egész sztori annyira sótlan. Már megint “neked minden jutott nekem semmi” blah blah, ennyi alapján ez nem nézős.

    Reméljük, a rajongóknak tetszik majd.

  3. majd előhúzzák a járvány meg a home office kártyákat, ha “véletlenül” nem jönne be az embereknek az előzetes, mostanában trendi azokat dobálni és hamarosan debütál a piacon a kibővített-változat kártya is.

  4. Ez is meggyőző volt, mert látványosak és ötletesek az akciók. Gal Gadot pedig gyönyörű.

    Cheetah CGI legalább olyan borzalmas, mint a Skorpiókirály a Múmia 3-ban. Nem “élethű” az emberi arc ráerőltetése egy állat testére, mintha az agyam tiltakozna ellene. Ezen a filmen ültek már majdnem 1-2 évet, szóval a premier előtt ezt még lehetne csiszolni.

    A fickóját akkor mivel is hozzák vissza? Tibi bácsi teljesítette mindenki kívánságát? Olyan szép hősi halált halt, hogy ez az első film érzelmi tetőpontját kinullázza.

  5. Platschu: Elvileg a fő-villainnek kívánságteljesítő képessége van, de minden kívánságért cserébe ő is kérhet valamit. Afféle öltönyös Rumpeltiltskin.

  6. Oh, azt hittem hogy Stevet úgy hozzák vissza, hogy csak Diana látja, mármint hogy csak az ő fejében létezik, de akkor így ő egy kívánság…és mi a csavar benne,az hogy ‘meddig’, pl lehet csak egy évig maradhat ilyesmi ?

  7. Danzig:
    Az is lehet, hogy a film végén Diana vissza csinál mindent, ami a film elején volt. Így Steve kvázi nem tért vissza, Maxwell Lord és Cheetah sincs. És lehet, hogy ezzel megmagyarázzák, hogy miért nem emlékszik arra senki, hogy Wonder Woman már a 80-as években is hősködöt

  8. Venom : Köszi. S mi van akkor, ha valaki azt kívánja, hogy “legyen a világ tökéletes!”. Ebbe azért beletörne a bicskája. Így is olyan hihetetlen, hogy a halálból vissza lehet valakit hozni, mert ilyen erővel a régi isteneket is hozzák vissza, aztán azok is kívánhatnak stb.

  9. Platschu: Szerintem arról lehet szó, hogy minél nagyobbat kívánsz, annál nagyobb árat kell fizetni érte. Pl. “legyen a világ tökéletes”, de mindenki elveszti a tudatát, és egy hivemind-á változik az emberiség, stb.

  10. Egészen berántott, valami olyasmi történt velem, mint mikor a törjön ki a frászban J. Fox elindul a fehér fény felé, aztán egyszer csak visszarántja a defibrillátor..jelen esetben az a rémsziámimacska szerű leopárdember.. A Macskák megfertőzte a WW univerzumot? Ez ám az igazi megoldandó kalamajka..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.