Itt a Justice League Snyder Cut előzetese

Halleluya? Megérkezett hivatalosan a Justie League #SnyderCut előzetese, amiben szól a legendásan giccses dal, és villannak a sokkal komorabb felvételek. Ez a Batmn v Superman igazi folytatása.

Egy dolgot azért el kell ismernem, van mögötte vízió. Lehet a minőségét nem kedvelem, de legalább nem vízben áztatott zabkása. Mondjuk ezt a 4:3 képarányt, ami olyan mintha nem is rendesen croppolva lenne, hanem széthúzva is felvelé, ezt nem értem annyira.

Ezen kívül Snyder megerősítette, hogy 4*1 órás sorozat lesz.

38 hozzászólás a “Itt a Justice League Snyder Cut előzetese” bejegyzéshez

 1. Még épp sikerült megnézni mielőtt leszedték. OMFG! Eddig és vártam, de ezek után nem kérdéses hogy jobb lesz.

 2. Nagyon kiváncsi vagyok hogy hogyan fog ebbe még Darkseid is beleférni (meglepődnék ha a történet váza bármiben jelentősen eltérne a 2017-es változattól), tippre a trailerbeli első jelenet majd a film végén lesz, egy esetleges folytatást pedzegetve…

  Mindenesetre a színvilág sokkal jobb mint a Josstice League cukormázasított képei.

 3. Ez elég jól néz ki. A 2017-es változat nem sok emléket hagyott bennem, így most olyan érzésem volt, mintha új filmet néznék.

 4. Már ez jobb mint a Whedon moslék. Nagy butaság, hogy nem küldik újra moziba. Ez odavaló, nem a streaming-re. Aztán persze jó lenne belőle egy blu-ray is, ami szintén nem lesz.

 5. Egy csomó új jelenet van benne, tök jó! Várós!

  DE a zene… az nagyon nem illik rá. Először azt hittem valami fan made vagy paródia videó.

 6. Ezzel a zenével a hangulatáról nekem a Watchmen introja ugrik be, ami meg az egyik legjobb filmkezdés szerintem.

 7. pedig a Watchmen dugós jelenetében használták, nem az intróban, ott Dylan volt és az egyik legjobb főcím valaha, egy pillanatra sem ugrott be.

 8. Hát ez… hát ez… woooow. Nekem nagyon eladta. A képi világ, a zene, volt hangulata nah. Várom-várom.

 9. Én nem értem a nagy hypot és várakozást… Ez a JL pár kihagyott jelenettel darkosabb színekkel… de ugyanaz a film… Akinek nem tetszett, annak ez se fog mert … ugyanaz a film :) vagy elsiklottam valami felett?

 10. Pozitív csalódás, mondjuk a zene zavart,mert állandóan Night Owl-t jutatta eszembe,ahogy megfarkalja a nőjét a repülőjén. Nagy pozitívum, hogy Steppenwolf itt jól néz ki és nem kibaszott ps2 grafika szinten van, Darkseid is jó. Várós, de bárcsak ne ezt a zenét rakták volna alá, olyan hiba ez,mint amilyen whedon volt.

 11. Most, hogy már jópárszor megnéztem,annyira utálom a zenét alatta, hogy nemigaz bazmeg. A Man of Steel-nek annyi hihetetlenül jó zenéje volt, azokból kellett volna alárakni valamit és szuper lenne.

 12. A megosztott Snydercut poszterhez nem lehet kommentelni ezért itt kérdezem meg, hogy az melyik hivatalos helyen lett megosztva? Mert se a hivatalos twitter oldal nem osztotta tovább ezt a posztert, plusz Snyderfanok sem pedig szerintem ők nem hagynák ki.

 13. Azért Wheedon-t ne ekézzük már el teljesen, kapott egy fél kész projectet és volt fél éve hogy moziba küldje a kész filmet, úgy hogy szerintem minden létező elképzelés Zack-nek csak a fejében volt…

  Az a minimum hogy a Snyder cut jobbnak kell hogy legyen … hisz volt a csávónak vagy 5 éve hogy kijavítgassa a korábbi hibáit.

 14. Baromira várom ezt a vágást. De ez a trailer nekem nem sokat adott. Nem csigázott fel. A 4*1 órának pedig nem örülök. Bármelyik LotR rendezőit végig bírom ülni, ez is ment volna egyszerre. Remélem nem hetente fog megjelenni.

 15. Ez már jobb, mint a 2017-es film.
  Nem láttam a panelt, de elvileg lesz filmváltozat is.
  Úgy néz ki a Warner-DC összeszedte magát, SS 2, WW1984, The Batman, és JL. Mindegyik előzetes nagyon bejött. Remélem a filmek is jók lesznek.

 16. Örülök, ha valakit ez felcsigázott, de a bemutatott képek alapján (ami rendkívül látványos ugyan), sztori szinten nem mutat sokkal többet, mint a normál vágás. Nyilván nem gondoltam, hogy új filmet rak össze Synder, de annyira mondogatta a saját vízióját, hogy kezdtem elfelejteni, hogy az alap azért mennyire semmilyen volt. Azt meg akárhogy díszíted, akkor is az marad ami volt.

  Lehet itt bővíteni, hangsúlyokat eltolni, karaktereket kicsit jobban bemutatni, ez a csapat, ezzel a gárdával sosem kapja meg a méltó filmjét.

  A 4×1 órát értem, mivel MAX-ra jön, kell, hogy elhúzzák, hiszen a jóember fizessen már elő (nem tudom kint mennyi az ingyenes próbaidőszak), de ha hetente 1 óra jön, akkor 1 hónapos határidő lesz, mire kijön végig. Ki van ez találva.

 17. Pont az a baj a snyder filmekkel mint ami ezzel a trailerrel: mindegyik egy videoklipp es nem mozi. Rettentő unalmas ez a sok beállított lassitott epic szuper cut..

 18. Nekem is Watchmen ugrott be színvilágra, hangulatra meg minden. Azt nagyon bírtam. De ez csak egy klipp.

 19. zeneválasztásban én is valamiféle kiszólást érzek, de rohadjak meg, akkor is rémidegesítő és elmondhatatlanul nem illik rá.
  Totál laikusként írom, mert ha életemben láttam összvissz 5 játékelőzetest, de olyan érzésem volt, mintha vmi diablo előzetest néznék:D

  Whedonénál csak jobb lehet, az esélyt mindenképp megkapja.

 20. Azért mielőtt istenítjük Snydert és lehúzzuk Whedont, azon gondolkozzunk el, hogy Snydernek így utólag évei és milliárd építő kritikája van, hogy hogyan kell kijavítani a filmjét. Mert ez nem az lesz amit kiadott volna eredetileg, hanem az, amit egy igazi kiadás után és sok ötletelés után ad ki.

 21. Lehet hogy sztorivázra nem nagyon tudnak eltérni a Whedon verziótól, de azt is nézzük meg, hogy a BvS-t mennyire sikerült rendbeszedje az Ultimate Cut-al a faszi. Még ha ugyanaz a film is lesz pepitában, az még attól lehet jó.
  Hihetetlen milyen képeket komponált az ürge, a Barry Allenes Iris-es autórobbanós shot, a város felett lebegő superman, a csapatkép a végén, nagyon grande hatást kelt. Ezt a hatást a Whedon verzióban nagyon ritkán lehetett érezni, valószínűleg a pár százaléknyi átvett jelenetből.
  Minden bizalmam a fickóé. Amíg a Marvel csinált 21 filmet, amiből 4-5 kivételével mind egyszernézős popcorn, addig az ő vízójáról évek óta viták mennek, megoszt és mozgalmakat indít el.

 22. Másnak nem tűnt az elején a pallóssal lecsapó Darkseid túl videójáték szerűnek?
  Maga a kinézete bejön, eléggé olyan figurának tűnik, akivel nem érdemes baszakodni.
  A cgi-nál viszont mintha kilógna a lóláb, kissé kezdetlegesnek hat nekem. Tudom, bőven folynak a munkálatok, és valszeg ez sem a végleges Darkseid grafika. Azonban szerintem várhattak volna még, hogy a kikristályosított verzióval rukkoljanak elő. Aztán lehet bennem van a hiba, és csak én látom így…
  Mindenestre alig várom már hogy nézhessem a végeredményt, baromi kíváncsi vagyok az ,,újravágott” filmre.
  Snyder papának most brillíroznia kell, magasok az elvárások. Szorítok neki hogy sikerüljön!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.