Kicsit többet mutató Suicide Squad videó

Ez más lesz, mint bármelyik eddigi szuperhősfilm. Ezt mondja James Gunn a The Suicide Squad ígykészült videójában, amit még mindig a trailer helyett kaptunk. “Unique” mert háborús filmre hajaz majd.

By far the biggest movie i’ve ever made.

James Gunn

Jó, nyilván az előzőnél jobb lesz, de azért ezek a hype szövegek, mint a fenti, amikor a Guardians vol 2. 200 millióból készült és a film gonosza egy bolygó volt…

15 hozzászólás a “Kicsit többet mutató Suicide Squad videó” bejegyzéshez

  1. Szóval akkor a 2016os filmet úgy ahogy van felejtsük el, hogy valaha megtörtént, ugye?

    Nagyon fura lesz. Hulk meg a The Punisher volt a két film, ami kapott rebootot 4 év után, de ott más szereplők voltak. Itt gyakorlatilag ugyanazok a színészek lesznek.

  2. Nem kell elfelejteni az elsőt. Ez olyan, mint a Piszkos Tizenkettő, aminek volt pár folytatása, új gárdával, csak Lee Marvin volt állandó.

    Csak ellenben azokkal itt a folytatások jobbak, mint az eredeti.

    Amúgy Kingshark lesz mindenki kedvence.

  3. Pocok: Kár lett volna veszni hagyni a telitalálat castingokat (bár még El Diablo-t is igazán visszahozhatták volna, de sebaj), és talán végre kapnak egy releváns plot-ot is, ezzel én kiegyezek.

  4. Nincs egy karakter sem, aki érdekesnek tűnne ennyi alapján, pedig a félreértett zseniembernek odaát legalább az ment. A Guardians 2 után azt mondtam, nem nézek több filmet a rendező bácsitól, ez még mindig áll. Sem ez, sem a GotG 3 nem érdekel.

  5. “ezek a hype szövegek, mint a fenti, amikor a Guardians vol 2. 200 millióból készült és a film gonosza egy bolygó volt…” jó de itt a főgonosz *két* bolygó lesz, most mit izélsz

  6. “Bírom”,hogy az utóbbi években vagy 10 évben ha van egy ötlet abból csinálnak egy vagy két filmet aztán ha mégsem jön be a népnek akkor egyszerűen megcsinálják újból másképpen aztán újra ha kell! A pénzgyárban már csak így megy,hogy nem fontos minőséget gyártani csak legyen valami aztán ha bejön bejön ha nem nem. Ehhh…
    A reboot mániát már inkább meg sem említeném.

  7. A korábbi posztban a karakterekről a videó…itt nekem úgy tűnik,hogy pont abba a csapdába sétálnak bele,hogy ami jól mutat képregényben az nem biztos,hogy a vásznon is,de pont valami ilyesminek tűnik!

  8. Ezek nem vegleges oltozokek hanem amiket a forgatason hasznalnak. Lehet most durvat mondok itt par embernek, de legtobb rucit cgi-al egeszitik ki manapsag.

    A film akkoris nagyon gyerekcipoben jart amikor az elso otleteket papirra vetettek…
    Szerintem amugy Gunn bizonyitotta mar hogy furcsa csapattal is lehet jo filmet csinalni

  9. Ennek a filmnek nagyon rosszat tesz az előzménye. Mármint az előző film. Én abszolút DC fele húzok, de az a film a legrosszabb képregényfilm volt hosszú ideje. És szerintem kicsit rányomja a bélyeget erre a filmre is, az a negatívitás ami az után él az emberek fejében. Nehéz dolga lesz szerintem ennek a filmnek, bármennyire is lesz jó, ha az lesz.

  10. human says:
    2020. August 23 at 01:38
    Zombeeka: azért nem sok példát tudnál mondani.

    Igaz és tényleg nem is jutna eszembe hirtelen sok ( Csodálatos Pókember próbálkozások,és most ez Suicide S. na meg a Múmia ami hirtelen beugrik…) De remélem nem is fog gyarapodni sokkal ez a szám! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.