Enola Holmes-előzetes

Sherlock Holmes és Mycroft húga nyomozásra adja a fejét, mivel a Stranger Thingsből időutazott. Félretéve a poént nyomozós akció-kaland a Netflix filmje?

Feliratos az előzetes.

Felirat nélkül:

human
írta
2020. 08. 25. 15:56
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Enola Holmes-előzetes” bejegyzéshez

 1. Komolytalan tinifilm a főszereplő korosztályának…nekik jó lesz :) Egy próbát teszek vele, de egészen eddig az előzetesig azért bíztam abban hogy komolyabb lesz kicsit.

 2. A cím, és alapfelállás után én egy percig sem gondoltam hogy itt egy RDJ vagy BC jellegű Sherlock filmet kapunk. Nekem kb azt szállította ez az előzetes amire számítottam. Nagy eséllyel nem lesz kedvenc, de ha csavaros a sztori és megspékelik egy kis angol humorral nem biztos hogy olyan rossz lesz ez.

 3. Remek kis kedvcsináló, jól összevágott, sodró lendületű trailer. Szerethető színészek, kedves humor, kakasszó.
  Jöhet!

  Végre valami, amiben nem koncolnak fel a földönkívüli, szupererővel “megáldott”, bosszúálló varázslók….. 👍
  Már csak elő kéne fizetni. 😕

 4. Millie Bobby Brown addig volt szimpi, amíg nem láttam pár interjút vele. Borzalom affekta, feltűnési viszketeg egy lány.
  Azóta nem tudom elvonatkoztatni ettől.

 5. Ben11: egeszen pontosan így vagyok vele én is. Mondjuk jó szineszno, mert a karaktereit normalisan jatsza :)

 6. Samu: azt nem is akarom tőle elvitatni, tényleg tehetséges, csupán a saját véleményem fogalmaztam meg.

 7. utána kellett olvasnom a főszereplő csajnak.. ja stranger things.. majd ha lezárják, megnézem :) tényleg részben süket a fél fülére?

  Amúgy nem tűnik rossznak, bőven elég lesz egyszer és megy is a süllyesztőbe. Cavill és HBC jelenléte ettől sajnos nem fogja tudni megóvni.. Inkább Ritchie-től szerettem volna látni egy harmadik etapot

 8. Én nagyon, de nagyon nagyon örülnék egy minőségi tini-filmnek. Nagyon kevés van belőlük.

 9. #9 Samu:
  Hát eddig volt egy szem Godzillája amiben ugyanazt hozta, mint a ST-ben, sikoltozott meg bámult dióhéjban.

  Jó, mondjuk engem kifejezetten irritál a csaj, de ha már ott lesz Netflixen, belenézünk.

 10. nem tudom, mennyire lehet hiteles forrás a decider, deadline, vagy a hollywoodreporter, de szerintük már be is perelték a netflixet a film miatt. A Doyle rokonságnak nem tetszik, hogy Sherlock érzelmekkel bír:D

  Az indokot látva remélem ez csak valami klikkvadász vicc:D ilyenért perelni? Legyen már egy kis könyörület az emberekben:D

 11. 15.blady : Nem olvastam de ezer százalék, hogy kamu mivel Sherlock Holmes már public domain mindenki azt csinál vele amit akar, akár te vagy én is forgathatunk egy filmet róla.

 12. Atyaég… Mondjuk ha igazi őscápaügyvédeik vannak, és bizonyára telik rájuk, akkor ez nekik csak ingyen reklám. Még nyernek is, ha Doyle-ékon verik majd le a perköltséget:D Vagy nem emiatt írtad, h dörzsölik a kezüket?

  Azért – szimplán önnön szórakoztatásom céljából – elolvasnám a keresetlevelüket és megnézném a bíró fejét, miközben olvassa.. sőt en bloc az egész peranyagot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.