Kathleen Kennedy a készülő Star Wars projectekről

Ezt figyeljétek, mert a hét dumája, mégpedig azért, mivel a Force Awakens előtt elvileg mindent kidobtak az extended Star Wars univerzumból ugye. Erre most ráébredt Kennedy, hogy milyen sok történet volt már benne.

Tudom, csak bullshit mellébeszélős válasz, mert annyit nem elég mondania, hogy “ezer ötleten dolgozunk, még nem tudjuk mi lesz”, mivel erre ugranának a rajongók, ezért emlegeti Lucast és a többieket, de akkor is vicces a fenti bevezető gondolat után ez:

Stories have been told within this universe over the last 40-odd years, and there’s now the realization that this is a mythology that actually spans about 25,000 years, when you really start to look at all the different stories that have been told, whether it’s in books and games. We just need the time to step back and really absorb what George [Lucas] has created, and then start to think about where things might go. That’s what we’ve been doing, and we’ve been having a great deal of fun doing it, and meeting with lots of different filmmakers and talent.

Kathleen Kennedy

human
írta
2020. 08. 26. 03:31
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Kathleen Kennedy a készülő Star Wars projectekről” bejegyzéshez

  1. Mosolyogva hazudás, egyszer A (B szar) aztán meg B (az A szar) mondása teljes meggyőződéssel. Jobb lett volna politikusnak, oda való az ilyen. Tanultunk a hibáinkból és nem fogjuk elkövetni újra lesz a következő púder szöveg majd nyugtatásképp.

  2. Nagyon sok pletyka van róla, hogy elküldik végre. Remélem, hogy minél előbb!
    Favreau vegye át a helyét, Lucas és Filoni meg legyen a kreatív!

  3. Ez a hárpia pár év alatt lerombolta, amit tehetséges emberek évtizedeken át építettek. Ritka egy mocsok, most meg jön a bullshit dumával. Takarodj

  4. Szar volt az előzmény trilógia, viszont ígéretesen indult az új trilógia, de aztán sikerült ott is a minőséget lejjebb adni. Már a Jedi visszatér sem volt hibátlan, de komolyan mondom kemény, hogy az elmúlt 7 alkotásból egyikre se mondanám azt, hogy na, ez tényleg jól sikerült.

  5. Human: at utolsó két Star Wars videojáték is a világ mitológiájával foglalkozott, sőt, mindkettő az Erő és a Zeffok kapcsolatára épült. Mindkettő kánon. Szerintem ez a jó irány, sokkal jobban illik a franchise-hoz a kalandfilm téma, sem mint karakterdráma (?).

  6. Ilyen az, amikor valakinek gőze nincs róla, hogy mit is akarnak a rajongók. Tegyék be a helyére a Clone Wars íróját (David Filonet), mert ő legalább tudja, hogy mit csinál.

  7. A világ szégyene hogy ez a nő még mindig ott van ebben a pozicióban.Minek kell történnie még hogy kirugják végre.

  8. A világ szégyene hogy ez a nő még mindig ott van ebben a pozicióban.Minek kell történnie még hogy kirugják végre.
    Egyre kevesebb pénzt hoznak a filmek.A minőség is kritikán aluli.
    Dagobert bácsi miért nem rugja ki?

  9. Hogy tudják ezt a franchiset így szétbarmolni. Fallen Orderen kívül nem volt értelmes Star Wars media az elmúlt évtizedben. mi a franc történik.

  10. bocs ez lemaradt

    szóval Mandaloriant meg kb Rouge One-t leszállítva + Clone wars..

    amik csak azért jók, mert a megfelelő embereket engedték közel hozzá…

  11. Tartok tőle, Kennedy-nénit, még akkor sem zavarnák el, ha bemutatna, egy Jar-Jar Binks sorozatot…

  12. Ez a már fel is vállalt tanácstalanság elképesztő, főleg, hogy elvileg a “Skywalker saga” záró trilógiája után járunk, lehet, hogy kicsit előbb kellett volna neki állni agyalni azon, hogy mit is akarnak ezzel az egésszel?

  13. Ugye a könyvekben és más merch-ekben elindul a High Republic éra, ebben gondolkodnak már.

  14. Köszi a törlést human de ne álszenteskedjünk már. Tudjuk nagyon jól hogy ez lenne.

  15. Nem szeretem az összeesküvés-elméleteket, meg egy film megítélésének a kapcsán nem szeretem vizslatni a körülményeit (bár nagyon is érdekel, de a kettőt szerintem külön kell kezelni, leginkább egy NEM szerzői alkotásnál), de tudok hitelt adni azoknak a pletykáknak, miszerint a 8. rész (és ennek folyományaként a 9. is részben) az ő, személyes ideológiai harcát hivatott visszatükrözni a filmes világban, úgy en bloc a világról – ez lett volna az ő magnum opusa, amiben megreformálja a világ egyik legnagyobb franchise-t, hogy amúgy így tölcsért cisnálva a kezéből elmondhassa mit is gondol.

    Akkor kezdett először kilógni a lóláb nálam is, amikor az Empire magazin podcastjában a Star Wars 8-as, spoileres kibeszélő HETEKIG nem jött ki (volt az talán másfél hónap is vagy még több emlékeim szerint, pedig általában a premier utáni héten ezt meg is ejtik). És amikor kijött, akkor rögtön bocsánatot is kértek, hogy a Lucasfilm kérte őket, hogy ne csináljanak ilyet korán, és abban a podcastban egyetlen rossz szót nem mondtak a filmről lényegében, sőt, folyamatosan védték az internetes kommentelők támadásaira-kritikáira reagálva.

  16. Ha végig gondolom az eseményeket, ez lehet sima szonda. Megnézik melyik Katlinnel kapcsolatos hírre, hogy reagál a nép.
    Ami egyébként a tőzadenel is érezhető, úgyhogy sztem sikerült nekik a rajongói hisztibol is pénzt csinalni.

    8. Madhew
    Nem értek ezzel egyet, meg még sztem sokan mások se. Én ugyan úgy szeretem az előzmény trilógiát is. Sőt a kedvenc SW filmem a ROTS, második meg a Jedi visszatér.

    És van egy olyan érzésem, ha tényleg lesz Lucas Cut akkor nem búcsúzunk meg a Skywalkerektol.

  17. Swarnaus: unalmas gyűlöletkeltés előre szerintem, legalábbis felőlem gondold ezt előre nyugodtan, de olvasni már unom minden star wars hír alatt. Majd ha megtörténik akkor nyugodtan beírhatja mindenki, hogy lámlám.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.