Akit érdekel kamerásban a Dűne-előzetes (frissítve)

Kiszivárgott, átraktam indára, hátha ott nem törölgetik. Kösz a tippet Gábornak, aki levelet ragadott. Ugye még 10 napot várnunk kell az online premierre, ami hosszabb előzetes is lesz.

Update: kicsit jobb minőségre frissítve.

human
írta
2020. 08. 30. 03:19
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Akit érdekel kamerásban a Dűne-előzetes (frissítve)” bejegyzéshez

  1. Naja, ebben csak karakter promo van, gondolom még semmi sincs kész belőle azért… (csak a nyers felvételek, utómunka nélkül)

  2. Semmi extra…ez egy teaser, nem trailer… :( köszi a feltöltést! :) nem a ti hibátok hogy többet vártam egy, mindenki mutassa az arcát és kész, előzetesnél..Mindenesetre biztos jól fog kinézni a film..

  3. Bocsi a duplázásért, de leesett hogy jeleztétek is hogy a hosszabbra várni kell.. :( #pofabepupesz

  4. Ez a Villeneuve csávó már ebben a másfél percben képes olyan atmoszférát teremteni hogy íhaj. A minőség ellenére is. Szeptember 9 ilyenkor még távolibbnak tűnik.

  5. Aki nem nézte meg (nem spoiler), a legérdekesebb a végén a felirat, hogy “only in theaters”. Nem tudom ezt pontosan hogyan fogják megcsinálni, vagy csak az első 3 hónap?

  6. T: nyilván jön majd dvd-n ism sztem arra érthetik, hogy nem lesz elérhető online streaming platformon párhuzamosan.

  7. T: nyilván érkezik házimoziba, de az only in theaters bevált szöveg ezer éve a posztereken, arról szól csak, hogy EZ mozifilm, ott nézheted először.

  8. Ez az előzetes a szövegezése alapján bizony ez az augusztusra pakolt Tenet premierre volt szinkronizálva. Mivel a posztot is kerültem és a kamerás felvételt is így új infóként szolgált, hogy a szerdai az egy rendes előzetes lesz. Ami jobb is, mert ez elég karcsúra sikerült. Persze tudom hogy még ment az utó/pót forgatás is meg egyáltalán kész csoda lesz ha ezt láthatjuk idén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.