A Seven és a The Batman

Már a trailer kikerülésekor is sokan a Seven-t, Fincher klasszikusát emlegették, itt a vizuális összehasonlítás is. A Warner építi a hommage univerzumot? A Joker (King of Comedy, Taxi Driver) után itt a következő dobás. Csak hülyülök persze.

human
írta
2020. 08. 31. 03:39
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Seven és a The Batman” bejegyzéshez

 1. Ez most komolyan a 7 trailere volt vagy újravágták, hogy hasonlítson a Batmanre? Mert tényleg mintha a vágónak ezt adták volna meg, hogy kopírozza le a hangulatát.

 2. @T

  A fenti videó készítője vágta újra a Hetedik jeleneteit a Batman teaser mintájára, rámutatva a vizuális/tematikai hasonlóságokra.

 3. Human

  Lehet csak hulyulsz a hommage el, de van benne igazság. Meg igazából létjogosultsága is van manapság a revizorok idejében, kepregenykent rebootolni a régi jó filmeket, mert így egy fiatalabb korosztályhoz is eljut

 4. @lordboxi

  Matt Reeves pont ilyesmit nyilatkozott egyébként, hogy szerinte ezek a modern képregényfilmek- és karakterek pont erre (is) lehetnek alkalmasak, hogy ezeket a moziból eltűnt zsánereket potenciálisan visszahozzák.

 5. lordboxi: hommage-dzsel. Tudod, -val, -vel rag. Szóban sem harapod így el. Na kussolok, mert offtopic.

 6. Muszáj építkezni valamennyire azért valahonnan, Nolan pl. A Heat-et is alapul vette bevallása szerint a TDK-hoz.

 7. ez baromi jó kis párhuzam. Ha tényleg ilyen lesz a Batman, no problem. Az Alkonyatot is legkevésbé Pattinson miatt utálom, a Tenet-ben adott menősége most úgyis friss, szóval jöhet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.