Five Eyes: végre együtt a banda

Hogy ki? Guy Ritchie és Jason Statham újra közös filmet csinálnak. Ugye két klasszikus is született már a kollaborációjukból: a Lock Stock és a Snatch. Utóbbi 20 éve. 20. Húsz.

Októbertől forogna Európában ez a kémthriller. Statham egy MI6 ügynököt alakít, akit beszervez a nemzetközi Five Eyes szervezet, hogy segítségével megállítsák pár tömegpusztító fegyver adás-vételét. A kaland egy CIA ügynökkel közösen zajlik az egész Földön át.

human
írta
2020. 09. 04. 03:47
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Five Eyes: végre együtt a banda” bejegyzéshez

  1. Épp tegnap csodálkoztam rá hogy a másik új közös filmjük ami még ‘Cash Truck’ címen fut már le is forgatták, sőt be is lőtték januárra a bemutatót ami a zavaros helyzetben valószínűleg majd módosul. Ez csak a Sherlock 3 miatt fájó, amúgy meg jöhet! El tudnék viselni 1-2 évente egy Ritchie filmet.

  2. Jézus, nem kell ennyiszer emlékeztetni arra, hogy milyen öreg vagyok! :D
    A produkciuót viszont nagy reményekkel várom. Az blöff meg a ravasz alap művek.

  3. Azért lassan nekifeküdhetne már egy UNCLE-2 filmnek is, bírtam a karaktereket benne, főleg Cavill-ét.

  4. UNCLE 2-re nem érdemes várni, nem volt akkora siker (én amúgy imádtam), és szerintem Vikander és Cavill is sokkal nagyobb név és elfoglaltabb színész lett azóta, bár nem tudom, lehet hogy volt valami szerződés az esetleges folytatásra.
    Guy Ritchie és Statham, én itt nagyjából abba is hagyom a hírek követését, találkozunk a moziban, ha lesz addig vakcina. :D

  5. Revolver anno emlékszem nagyon nem tetszett. Van vajon, aki látta mostanában és azt mondja, nem is olyan rossz?

  6. uu-ááh! most! ménemkezdik?! holvanmár?! a fostenger végén egy kis fény csillant. a Bondon kívül szinte semmi, amiben kraft lenne a közeljövőben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.