Freaky-előzetes: a középiskolás lány és egy sorozatgyilkos testet cserél

A Happy Death Day készítőjének új horror-vígjátéka, amiben tényleg ez van, az iskola egyik szürke lányát egyik este a környék sorozatgyilkosa leszúrja, de valami ősi cucc miatt testet cserélnek – már a cím alapján is nyilván a Freaky Friday koncepcióját variálták meg. Egy részről a Vince Vaughtként élő ártatlan lány most próbál visszajutni a testébe, másrészt a sorozatgyilkos élvezi a helyzetet Kathryn Newtonként, és elkezdi irtani a diákokat.

Mindezt teljesen nem horrorra gyúrva, inkább viccesen. Itt is előzetes a poszter alatt, és ennyi alapján olyan The Babysitteres minőségű szórakozásnak tűnik.

8 hozzászólás a “Freaky-előzetes: a középiskolás lány és egy sorozatgyilkos testet cserél” bejegyzéshez

  1. Ok, engem ez megvett… Jah mindjárt nézem a Babysitter 2-őt. De ez engem akkor is megvett. Az ilyen kell nekem. Vicces trancsírozós…

  2. Felüdülésnek látszódik a kevés de annál több szutyok között.
    És jó Vaughn-t végre kicsit poénkodni látni újra.

  3. Az első Happy death day az tetszett,függetlenül attól,hogy nem volt erdeti ötlet,de hozta a várhatót! (amúgyis kedvelem az idő manipulálós filmeket) Ez meg talán még jó is lehet Vince Vaughn meg jól el volt tűnve (számomra legalább is) szóval kíváncsi vagyok mi lesz ebből!?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.