17 hozzászólás a “Új képek az Avatar 2-3-4-5-6-7-8 forgatásáról” bejegyzéshez

 1. kezd ez az egész Avatar tologatás, kavargatás annyira idegesíteni, hogy mire moziba kerül már megnézni sem lesz kedvem.

  egyedül az érdekel, hogy mennyibe kerül ez az őrület így és mennyit fog hozni – na meg persze milyen platformon, mert mire az 5 kijön, lehet Musk vetíti majd valami batár nagy vásznon 20.000 méter magasan.

 2. abelh: Ugyanezt akartam írni! Még a látóhatáron sincs a film, de már most idegesít ez a harmincadik semmitmondó forgatási kép.

  Nagyon meglepne, ha ez akár csak a felét hozná az első rész bevételének.

 3. Srácok, hova siessenek? Korona van, sajnos, a Tenet is fele annyit fog hozni, mint bármikor máskor. Amúgy, főleg a Sigourney Weaveres kép alapján, itt olyan csodák készülnek, hogy az arcát mindenki le fogja tenni a látványvilág miatt. Ha értelmes sztorit is sikerül hozzá rittyenteni, akkor ez a film(ek) a 2020-as évek meghatározó instant klasszikusai lesznek. Cameron bácsi saját rendezésben még sohasem hibázott a Terminátor első része óta. Szerintem a kétmilliárd sem lesz próbléma.

  Én nagyon várom.

 4. Mire kijön addigra lehet hogy egy Holdbáziso nézzük majd. Nem akarok okoskodni meg szakértő sem vagyok de asszem a Serious Sammel is ez volt. Sokáig vártak aztán mire kijött idejét múlt volt.
  Csak a stábtagok éljenek addig.

 5. Nem a filmet akarom védeni, mert egy fikarcnyit sem érdekel és az elsőtől is ráz a hideg, de sokaknak itt azzal van/volt a baja, hogy milyen sokára jön a folytatás az elsőhöz képest, senki nem fog emlékezni, senkit nem fog érdekelni blabla. Akkor íme néhàny folytatás és évszàm hozzá:

  Blade Runner 1982 / Blade Runner 2049 2017
  Alien 1979 / Aliens 1986
  Terminator 1984 / T2 1991
  Trainspotting 1996 / T2 2017

  És ebből 2 Cameron, szóval szemmel láthatóan az öreg nagyon ért/értett a folytatàsokhoz. Akármennyire nem mozgat meg (hozzá kell tennem, ehhez nagyban hozzájárul, hogy Sam Worthington az egyik legjellegtelenebb színész szerintem, Jay Courtney 2.0) azért még nem írnám le.

 6. BIBLONY

  Az egyenletes fényáteresztés miatt, hogy ne csessze szét egy random fénysugár a felvételt. Legalábbis pár napja ezt olvastam valahol.

 7. Weaver más szerepben lesz? Így, hogy tele az arca kütyükkel, még az alien queen-t is hozhatná. Sima liba🤣

 8. ez sose lesz klasszikus. persze néha emlegetjük majd. emlékszel az avatarra? jó volt benne a 3d. meg az avatar 2-3-4-5-6-7-8, élethű volt a cgi eléggé. majd nézek róluk pár vidit azért youtubeon, ha kijönnek valamikor. belegondolva, az elmúlt évek nagy blockbusterei közül talán az avatar az, ami a legkevesebbszer jön szembe böngészés közben. kivéve itt ezek a forgatási képek pár havonta

 9. @Kakarotto: Nana, egyik felsorolt film sem hasonlítható hozzá, eleve az Alien és a Terminator nem is értem hogy jön ide, összesen a két difi nincs annyi, mint az Avatar 1 és 2 között lesz várhatóan. Az Avatar 2-t már 2009 decemberében bejelentették és először 2016-ban került volna bemutatásra, ehhez képest most ott tartunk még mindig, hogy ki tudja mikor, mostani ígéret 2022 december. Sem a Trainspotting sem a Blade Runner esetében nem tudok arról, hogy már az első film évében bejelentették volna a folytatást és itt szerintem ez a lényeges, mert lehetett volna még idesorolni a T2-T3 közötti 12 évet is, felesleges, mert ezen folytatások forgatása egyik sem volt never ending story. Jó nem már a SW VI. és SW VII. jön példának.

  Tehát szerintem nem az a baja a többségnek ezzel, hogy milyen sokára jön a folytatás, hanem milyen régen elindították már és látszólag alig halad a dolog és már ki tudja hány filmet is forgatnak egyszerre.

 10. Kedves Herceg! Mennyire igazad van!
  Az összes geandiózus James Cameron alkotás közül az Avatar volt a legfelejthetőbb… megnéztem moziban, tetszett, ennyi… nem vettem meg BD-n, nem néztem meg jópárszor, mint azokat a filmjeit, amit többnyire CGI-mentesen oldott meg…
  És hogy az Avatar mennyire kiàlt folytatásért? Háát… szerintem nemigen…
  Nem lesz ez a 2. rész akkora bomba, mint volt az első.. és nem csak az eltelt hosszú-hosszú idő végett…

 11. 15.

  Szerintem Cameron azért hagyott (is) ennyi időt a két film között, mert kivárt valami új teknológiára. Ez igazából a védjegye, hogy mindig valami forradalmi újítást vezet be a filmek világába.
  Az hogy a 3D nem igazán hozta az elvárásokat, nem az ő hibája. Ő a maximumot kihozta belőle az Avatar-al. Azóta se tudnál egy olyan filmet említeni amit csak is kizárólag 3D kamerákkal forgattak volna.
  Valszeg azért mert drága, de leginkább azért is, mert a legtöbb rendező nem igazán tudja használni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.