Thor 4 apróságok is vannak

Natalie Portman felfedte, hogy a Thor 4 forgatását 2021 első negyedévében akarják kezdeni, és Waititi épp a szerelmes történetekért van oda, szóval.

Az ILM Ausztráliában építi azt a technológiai cuccot, amivel a Mandaloriant is felvették, és ezt fogják használni a filmben. Tudjátok, amikor Unreal enginnel készítve a HD LED képernyőkön tényleg ott van a díszlet. Így könnyebb a színészeknek is beleélni magukat, mert nem zöld háttér előtt kell ugrálni.

Nem mellesleg a kilépő “öreg csapat” (Downey, Evans, Johansson) kapcsán Hemsworth megjegyezte, hogy esze ágában sincs kilépni az MCU-ból. Itt szerzői megjegyzés, hogy nyilván hülyeség lenne részéről, mivel az MCU-n kívüli karrierje nem annyira rózsás egyelőre, és még amúgy is fiatal a 37 évével.

Are you crazy?! I’m not going into any retirement period (laughs). Thor is way too young for that. I’m only 1500 years old! It is definitely not a film that I say goodbye to this brand. At least I hope so

Chris Hemsworth

Jelenleg 2022 márciusára várható a film.

human
írta
2020. 09. 12. 02:15
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Thor 4 apróságok is vannak” bejegyzéshez

  1. SPOILER:

    Hát igen szerencsétlen Hemsworthnak MCU filmeken kívül az Extraction volt nagy siker de ott is vagy meghal vagy nem a végén nem tudni. Jöhetne abból egy 2. Rész de a vége miatt nem egyértelmű.

  2. Nem volt egyébként interjúja, ahol az endgame-re azt mondta, hogy az a thor vége? Vagy a thor 3-ra mondta, hogy utolsó thor film?

  3. Mindegy mit nyilatkozott régen, a Thor 4 készül, emellett kiesett a Párduc, kell a helyére a nagy név. Szerintem lesz Thor 5-6 ism

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.