Don’t Look Back-előzetes: ti mit tennétek?

Jeffrey Reddick a “Final Destination készítője” (az első részt írta) rendezésre adta a fejét, és mit tesz isten, hasonló a téma. Pár ember végignéz egy halállal végződő utcai verést, nem tesznek semmit, és ezért egy szellem elkezdi levadászni őket egyesével. Korábban amúgy a találóbb Good Samaritan volt a címe.

Pár mozi mellett VOD premier október közepén.

Egy hozzászólás a(z) “Don’t Look Back-előzetes: ti mit tennétek?” bejegyzéshez

  1. Szerintem gagyi az alap sztori, nincsen semmi alapja. Azt megértettem volna ha mondjuk valami természetfeletti dolog történik vagy beleesik a csávó valahova ami tök félelmetes és mindenki megijed (pl. Cápa), nem mer utána menni, de ez csak egy sima támadás volt és az első reakció mindig az üvöltözés, hadonászás, ami az embert és a környezetet bátorsággal látja el és a természet azt diktálja, hogy menj! Az egyetlen kivétel, ha direkt nem akarsz menni és az ösztönöket elnyomod. (mondjuk ha tudod megérdemli az illető és azt akarod, hogy baja legyen)
    Egy másik, hogy csináltak több kísérletet azzal, hogy mit csinál a járókelő ha lát valakit bajban. Természetesen a nőknél/gyerekeknél a legtöbb segített, de a férfiaknál akkor segítettek a legtöbben, ha az jól öltözött, látszólag fitt, öltönyös ember volt (ellenben a Homeless, részeg, drogos vagy Punk stílussal mondjuk)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.