9 hozzászólás a “Így forog az Uncharted” bejegyzéshez

 1. Két kép alapján inkább tűnik a Focus folytatásának, mint egy Uncharted filmnek.
  De Mark egy az egyben Sully… Vagy nem.

 2. hú biztos sokat beszéltetek róla, de az üzleti elképzelést nem értem.

  1. Tom Hollandnak simán elhiszem, hogy ő a fiatal Drake, ugyanakkor nagyon nem látom, hogy 10-15 évvel idősebben a felnőtt, sármos kalandort hozza.

  2. de akkor gondolom azért indulunk ilyen messziről, mert úgy gondolják, hogy ez egy hosszú életű franchise lehet…viszont 3-4 film után hozna ez annyit (ha megérné egyáltalán), hogy lekössék őket brutál drága szerződésekkel? nem hinném.

  3. viszont akkor meg miért nem indulunk eleve a felnőtt Drake-kel, hogy áll össze a koncepció, hogy érdemes még a kölyökkel kezdeni?

  olyan, mintha valamelyik producer minden áron Hollanddal akart volna dolgozni és kicsit a racionális érvek, érdekek elcsúsztak volna mellettük.

 3. abelh: csak fiatallal lehet kezdeni, mert “ha nem mesélik el a fiatalkorát akkor nem is film” franchise kritikusok iszonyat hangosak, ezért kell mindennek eredettörténet és kapjuk majd meg a 100. origin sztorit nem, csak képregényfilmeknél. Indy sem a gyerekkorral kezdett, és mit tesz isten, életben maradt a cucc, de ez 2020-ban elképzelhetetlen. De persze ott a Sahara, ami biztos azért bukott, mert nem tudjuk hogy fingott a homokba a főszereplő, és amúgy sem láttuk hol szolgáltak közösen mielőtt itt kalandokba kerültek!

 4. Csak így ki kell majd várni 3 filmet, mire az emberek végre kapnak egy darab valódi Uncharted filmet mondjuk 10 év múlva, ha egyáltalán elbírják addig cipelni a dolgot és nem hasal el mielőtt eljutna odáig. A mai technológiával nem gondolhatja komolyan senki, hogy nem tudnának 10 évet fiatalítani egy színészen, ha később mutatnák be a karakter fiatalabb korát. De mondok még jobbat, most öregíthetnének 10 évet a technikával és akkor 10 év múlva, nem csak 10 évet tudnának, hanem 20at is fiatalítani ugyanazon a színészen úgy, hogy ne tűnjön idegennek és akkor még mélyebbre lehet menni a történettel. Wahlberg miatt van egy rossz előérzetem a filmmel kapcsolatban, pedig Holland még nála is ellenszenvesebb számomra.

 5. tükör: egyetértek, szerintem is faszság ez az eredetsztorizás, ne értsd félre, csak jelenleg itt tart a business, mert még itt az oldalon is vannak hasonló kommentek, ha jön egy film 4 szereplővel, hogy miért nem kaptak 4 filmet mielőtt összerakták őket egybe.

 6. Szerintem a koncepció az, hogy azt mutatják, amit nem láthattunk a játékokban. Csak mivel a legnagyobb kalandokat azokban elmesélték, így ennek sincs sok értelme. Viszont így kapnak valamennyi kreatív szabadságot.
  Aztán lehet hogy szarnak az egész alapanyaga és csinálnak egy filmet, ami egyáltalán nem alkalmazkodik semmihez. Wahlberg Sullyként még mindig borzalom.

 7. Tudom, hogy a játékok sokkal hosszabbak, mint egy film és több idejük van kibontani egy-egy történetet, de szerintem az Uncharted 4ből kellett volna meríteni. Rengeteget ad Drake sztorijához és karakteréhez úgy, hogy a történet is megy tovább. Nincs szükség eredettörténetre itt. Nem kér magyarázatot, hogy miért lett “felfedező”. Pont az ilyen flashbackek simán átadnák ezeket. Azért bízok benne, hogy jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.