5 hozzászólás a “Resident Evil Village-előzetes” bejegyzéshez

 1. Gyönyörű! Egyszerűen gyönyörű a környezet, látszik, hogy erősebb a grafika és rá tudnak jobban feküdni az apró részletekre. Az a hó, a kis sáros utak nagyon szépen néznek ki. (Arról nem beszélve, hogy úgy néz ki a környezet, mintha nagymamámék falujának valami hátsó udvarában sétálgatnék gyerekkoromban, még az elhagyott autógumi és a minden indok nélkül a kerítésre fejjel lefelé fordított nagy piros, fehér pöttyös zománc húsleves fazék is stimmel)

 2. Digital Edition 145ezer, normál lemezes 180ezer lesz nálunk.
  Hogwarts Legacy meg a Miles Morales póki nagyon várós nálam, de amitől még az ágyból is kiugrottam az a showcase végén felvillantott God of War Ragnarok volt. :)

 3. Most residenttol fuggetlenul csak ugy az event margojara mondom, nem ertem az xbox miert nem emeli a kalapjat es tavozik tisztelettel :D

  A ps4 vs xbox one vereseg semmi lesz a mostanihoz kepest

 4. @Mate4182 Mindig is PS párti voltam, szépen vettem a következő generációs gépeket. De azért a köv gen játékok ára ami sony belsős játék 30 ezer Huf lesz, nem túl pénztárca barát még ha meg is tudom venni.

  Nagyon nem szeretem havi előfizetéses dolgokat, de a netflixet kiköhögöm. Így pedig az xbox-nak a gamepass, sokkal barátságosabb pénztárca modell. Kíváncsian várom, hogy reagálja majd le a piac az emelkedett árakat.

  Ettől függetlenül is PS5-re fogok szavazni az exkluzívak miatt, de rohanni nem fogok a boltba első nap a megjelenéskor.

  Resi 8 jónak tűnik :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.