Supernova-előzetes

Harry Macqueen (Hinterland) filmjében egy pár, gondolom a poszteren látszanak a tagjai, egy #vanlife módon körbeutazza a barátait, családtagjait, mivel egyikőjüknél már erősödik a dementia. Mindeközben kapcsolatuk is nehézségekbe ütközik, hiszen mit jelent a szeretet, ha az emlékek elvesznek.

5 hozzászólás a “Supernova-előzetes” bejegyzéshez

  1. Na ezt a filmet se fogják már Oscarra jelölni az új törvények szerint, mert két hetero csávó játsza a főszerepet, és az egyik sem szenved valódi dementiába. Egyébként érdekesnek tűnik.

  2. Tolli: szerintem olvasd el újra a posztomat az Oscar szabályokról (nem törvényekről) https://filmbuzi.hu/archives/2020/09/09/valtoztat-az-oscar-2024-tol-igyekszik-az-alulreprezentalt-embereknek-tobb-lehetoseget-kiharcolni/ hiszen rögtön az első teljesül az alulreprezentálttal, és akkor még a többiről nem is beszéltünk. Sőt, a szabályokat szinte felesleges emlegetni, hiszen még a hatalmas férfifilmek, amikben nők meg sem szólalnak, mint a The Irishman, is simán teljesítik, kb. a filmek 99%-a teljesíti és inkább az SJW baloldalnak kéne háborogni rajtuk, szerintem borzasztó érdekes, hogy a paranoiás jobbosabb gondolkodásúak teszik (ezt ne vedd magadra, általánosan meglepő a jelenség)

  3. Az oscar “szabályairól” annyit, hogy eztán az ilyen templomos szobrocskával jutalmazott alkotásokat èpérzékű ember messzire elkerüli, a gyermekeinek meg nem enged ilyet nézni… miért? Mert csak!

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.