“For me…I’m now just watching the party.” a 70 milliós partit

Cavill ezt mondja a Justice League #SnyderCutról, avagy nem fog részt venni az 1-2 hetes utóforgatásokban – bár az interjú, amiben ez elhangzott még az utóforgatások hír előtt készült, szóval lehet csak tagadta, ki tudja. Lent az idézet.

Előbb még: a Wrap szerint 70 millióba kerül az utóforgatás és a VFX munka végül, avagy a film befejezése.

Not shooting anything additional. No. It’s all stuff that has been already done. Obviously I don’t know how things are going to evolve and change and adapt depending on now a different length of movie and whatever may happen in post-production. Whatever lessons may be learned from what is it four years since Justice League came out? Four years’ worth of fan reaction. For me…I’m now just watching the party.”

Henry Cavill

21 hozzászólás a ““For me…I’m now just watching the party.” a 70 milliós partit” bejegyzéshez

 1. Bárcsak, BÁRCSAK az életben is így lenne. Lemegy egy a rossz projektünk amin évekig dolgoztunk, kritika éri minden oldalról és utána jó marketing fogásokkal elhitetjük, hogy mi áldozatok vagyunk, mert a projektünket a gonosz emberek direkt rosszá tették és nem mi voltunk bénák, mert a projektünk király volt, higyjétek el, be is bizonyítjuk! Adjatok még pár évet, 70 milliót és sok-sok-sok kritika feedbacket és azokat jól átvizsgálva, bemutatjuk, hogy milyen volt az “eredeti” verzió.

 2. human ne hozz már le ilyen kamu híreket komolyan, hát 3 éve hallgatom hogy a film 100%-ig elkészült és ott van a széfben, most akkor azok a kommentek mind falsak voltak? ugyan már…

 3. Alapvetően nem vagyok rosszindulatú, de megnyugtatna, ha ez a projekt bebukna végül, mert csúnya precedenseket teremthet – ha nem lett volna elég, hogy mit műveltek az eredeti Star Wars trilógiával minden egyes kiadással (szerencsére Spielberg hamar ráeszmélt ennek a tévútjára az ET-vel, és annak ellenére mondom ezt, hogy a Star Warsban voltak változtatások, melyek speciel tetszettek). A folytatások, remake-ek majd rebootok után eljön az upgrade-verziók kora? Mert itt már nem arról van szó, hogy elkészül egy rendezői változat, remasterelik a filmet, újrafényelik meg új hangkeverést kap vagy urambocsá – új CGI lesz benne, hanem egy komplett film árát ráköltik egy korábbi filmre és eladják mégegyszer, mert sokan sokáig hangoskodtak az interneten. Már a Sonicnál is érdekes volt a jelenség, bár ott még relatíve korai stádiumban volt a dolog.

  És igen, lehet, hogy végül jobb film lesz ez és minden rajongó örülhet, de ha ezen felbuzdulva a stúdiók nekiállnak korábbi filmekbe hasonló módon belenyúlkálni (merthát olcsóbb és egyszerűbb ezt megoldani mint valami újat csinálni), akkor valami nagyon sötét szellemet engednek ki a palackból akaratlanul is.

 4. “csúnya precendeseket”

  Miért csúnya precedens az, ha egy stúdió szabad kezet ad egy rendezőnek, akit in the first place ők kértek fel és eredetileg szétszivattak?

  Annyira pörög az egészen mindenki holott kb semmilyen hivatalos megerősítés nincs a nevezett összegekről.

 5. T:

  “Bárcsak, BÁRCSAK az életben is így lenne. Lemegy egy a rossz projektünk amin évekig dolgoztunk, kritika éri minden oldalról és utána jó marketing fogásokkal elhitetjük, hogy mi áldozatok vagyunk, mert a projektünket a gonosz emberek direkt rosszá tették és nem mi voltunk bénák, mert a projektünk király volt, higyjétek el, be is bizonyítjuk! Adjatok még pár évet, 70 milliót és sok-sok-sok kritika feedbacket és azokat jól átvizsgálva, bemutatjuk, hogy milyen volt az “eredeti” verzió.”

  na igen, ebben az egész történetben a fentiek mellett még az a bicskanyitogató, hogy úgy adják elő a kezdetektől ezt a sztorit, mintha Snyder tényleg egy korszakos zseni lenne, akit nem engedtek kibontakozni, miközben nem más, mint egy vizuálisan erős iparos.

  nagyon veszélyes ez a játék, mert ha így is egy rakás szar lesz a végtermék, akkor ritkán látott nagy égés lesz ez a többévnyi huzavona után. ha meg az “eredeti” JL-hez mérik, az nem lesz korrekt semmilyen szinten, mert annál egy mobillal koherensebb filmet forgatnak a karantén alatt is. de félek, hogy ez lesz és bőven bevédik az egész projektet akármilyen is lesz – és akkor meg jön a Vajda Gábor által a 3. kommentben vízionált apokalipszis.

 6. BDJG:

  “Miért csúnya precedens az, ha egy stúdió szabad kezet ad egy rendezőnek, akit in the first place ők kértek fel és eredetileg szétszivattak?”

  azért a szétszivatás utólag tényleg csúnyán néz ki, de mivel is érdemelte ki Synder azt, hogy ő Nolan mintájára beleszólás nélkül forgasson 200 milliós filmeket? mikor volt valaha arról szó, hogy ő majd szabad kezet kapva forgatja le a maga verzióját?

  a faszi a 300, azaz 2006 óta vagy bukik a kasszáknál, vagy elmarad az elvárásoktól (igen a BvS és a Man of Steel is alulteljesített).

  nagyon nem szeretem a Warnert, tehát nem őket védem, de ez az örökös áldozat szerep baromi fárasztó. értem én, hogy a BvS rendezői is filmtörténeti jelentőségű remekmű lett (!cinizmus!), de hány teljesen korrekt blockbuster került ki az elmúlt évtizedben is, ahol fogta a stúdió a rendezőket?

  azért valami Snyderrel sincs rendben, ha őt mindig egy rendezői változattal kell kihúzni a szarból, vagy ha ennyire nem tud együttműködni a Warnerrel, akkor bizonyítson máshol. ha teljesen őszintén vagyunk, a copypaste feldolgozások mellett egy értékelhető filmje volt összesen, még a 2004-es Dawn of the Dead, úgyhogy ezt az egész sztorit sem úgy kéne kezelni, mintha a Keresztapát forgatnák újra.

 7. Abelh: Nekem is hasonló a véleményem, nem komálom Snydert, mert valamiért mindig ő áldozat, akit nem hagynak dolgozni, pedig ha hagynák, akkor Istenkirály lenne (300 Pun intended).
  Érdekes, hogy mások tudnak istenkirályok lenni, úgy, hogy producerekkel kell együtt dolgozniuk. És full megértem a producereket is, hogy ha úgy látják, hogy baj van, rossz irányba megy a projekt, akkor elveszik a bácsitól a munkát… mert ők is tisztában vannak vele, hogy ez mennyire megöli a lelkét a filmnek, de mégis megteszik, ergo valami ott a háttérben biztos volt ami miatt muszáj volt a két rossz szituációból ezt választani.

  Engem ami idegesít ebben a projektben, hogy nem eredeti-Cutról van szó, mert nem vagyunk hülyék, tudjuk pontosan, hogy úgy átírják ahogy csak bírják, hogy a MAI szintnek feleljen meg, szóval ez egy újra feldolgozás a sok tanult hibából az eredeti rendezővel.

  Emiatt én is reménykedek, hogy bukás lesz a film, mert félek, hogy elindít egy olyan hullámot, amit Vajda Gábor is felfestett a falra.

 8. @BDJG

  “Annyira pörög az egészen mindenki”

  Igen, annyira pörög “ezen az egészen” mindenki, hogy a Zinternet népének sikerült kiharcolnia végül sok kajabálás után, hogy a stúdió fantáziát lásson ebben, ÍGY adott “szabad kezet” meg pénzt a rendezőnek (meg mert csúnyán le lett oltva az “eredeti”). Titokban mindenki George Lucas kicsit. Hashtag: #notmyjusticeleague

 9. Ez a komment már régóta érik bennem de még nem írtam ki magamból.

  Nem értem ezt az egész DC Warner dolgot.A Batman trilógia sikere után folytatni akarták ezt a komor hangulatú szuperhős szériát.A képregények is a komolyabbak közé tartoznak.Eddig oké.

  Aztán a filmek nem teljesítettek megfelelően és a BvS-nél kiderült,hogy az egész nem igazán működik(Martha!).Jött a toldozott-foldozott Justice League ami totál középszer lett.A csapat fele csak késöbb vagy egyáltalán nem kapott külön filmet.Ezután hagyták a francba ezt az elsietett univerzumépítést és jöttek a minőségibb alkotások:Wonder Woman,Aquaman,Shazam.
  Ezek jobban hasonlítottak Marveles társaikra,de legalább szórakoztatóak voltak.

  Most meg a SnyderCut-tal elkezdtünk visszakanyarodni oda ahol az egész félrement.Ez a reakciós filmkészítés egy katasztrófa.Ezt már más példákon keresztül láthattuk.

 10. ezt sajna már ezerszer kidumálták kommentekben, elég uncsi már. Plusz a WW nem “utána” jött, az és Aquaman is közben készült, nem utána, miután belátták h a sötét irány nem az igazi.

  A SnyderCut lényege pedig a rajongók HBO Maxra csábítása, egy piaci rés, nagyszabású cucc ami csak 70 millió pluszpénzbe kerül, míg a Netflix az Extrationre többet szórt valszeg.

 11. ” a Zinternet népének sikerült kiharcolnia végül ”

  a rajongók szeretik ezt mondani, de sztem egyáltalán nem harcoltak ki semmit, mert akkor sokkal több rajongói kampány működne. Nem akarom elvenni, hogy jótékonykodásra gyűjtöttek, vagy ilyesmi, egyszerűen a stúdiódöntés nem aszerint született. Ellenben amikor megérkezik HBO Max-ra, akkor mindenki szavazhat majd a pénztárcájával, és új előfizetőként ennek a nézésével kell kezdje, ahogy winnie kifejtette sorozat szemszögből https://www.sorozatjunkie.hu/2020/09/17/fizetnel-a-lucifer-folytatasaert-par-ezer-forintot/

 12. Human:

  az mondjuk tény, hogy ebből az egész idióta őrületből így előnyt kovácsolni zseniális volt.

  nem hogy megérte így belerakni 70 milliót (vagy akár jóval többet is), de ahogy mondod megtalálták a rést hozzá a piacon. megtehették volna, hogy kevesebb pénzből valamit összeraknak, beküldik moziba, aztán még a marketing költségeket sem hozza vissza.

  de egész egyszerűen sehogy máshogy nem érte volna meg reagálni a release the synder cut hangokra, így meg a jóságos nagy cég kiszolgálta a halandó rajongókat, miközben hatalmasat húztak üzletileg (lehet ezeket is már rég beszéltétek a 100 másik postban, de azokat nem olvastam végig :) )

 13. Nekem nincs bajom a rendezői verziókkal.
  Sőt, jöhet több is. Nem lenne gond azzal se, hogy egy kétórás filmből később bemutatnak egy 4 órás verziót.
  De itt nem erről van szó..hanem konkrétan egy alternatív filmről.
  Snyder mondta, hogy nem lesz a kánon része. Ez tényleg nem jó precedens.
  A jelenség nem tetszik, de a kész anyag érdekel, annyira középszerű, marvelre hajazó volt a mozis verzió, hogy a Snyder cut csak jobb lehet.

 14. @human

  Nekem aztán tökmindegy, hogy alapvetően mi volt az indíték, de nem tudom támogatni a jelenséget, pláne, ha trenndé válik.

 15. Ahogy a legelső kommentben is írtam, az életben nem így működik a dolog, nincs második esély, CSAK ha pénz van benne és naná hogy csakis azért engedett a stúdió a nyomásnak mert egy baromi jó bevételt láttak benne, hiszen még nagyon reklám költség sem kell, elég adni Momoának pár ezer dollárt hogy kezdjen egy hashtag Snyder cut dumát, mellette néhány memet gyártani a 9gagre és Voila, döcög magától a marketing vonat.

 16. Hat nemtudom, en ezt egy kicsit másképp látom a multiverzum frontvonalba tolasa utan. Sztem a stúdió az összes reteget megprobalja kiszolgáló, csak különböző médiumon. Ez nem teljesen egyenlő az újra feldogozassal. Majdnem biztos vagyok benne, hogy ha siker, akkor folytatni fogják mini sorozat formájában. Ez igazából egy multiverzumos pilot.

 17. “Majdnem biztos vagyok benne, hogy ha siker, akkor folytatni fogják mini sorozat formájában.”

  biztos vagyok benne, hogy nem. Sem Zack Snyder nem sorozatrendezéssel akarja lekötni az éveit, sem pedig a világsztárok akik szerepelnek a Justice League-ben.

 18. Henri Cavil sorozatozik, Momoa sorozatozik, Ben Affleck nem tobzodik a melóban. Zack Snyder se kelendő épp. És az évi 4-5 epizód azért bevalalhato.

 19. Cavill 2 sorozattal még kevesebb filmre érne lá. Momoa-t adom, Afflecknek van melója és 27 éve sorozatozott utoljára, Snyder épp a zombi univerzumát tervezi a Netflix film köré, amire kelendő volt.

 20. Igen, nekem pont a zombi univerzumosdija miatt jött ez érzés. És azt meg elfelejtettem, hogy affleck azert most elég jól keresett a streming szolgálatokat, ez is szempont lehet. De ez persze csak megérzés. Meglatjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.