“We’re 100 per cent complete on Avatar 2 and we’re sort of 95 per cent complete on Avatar 3.”

Ezeket maga Cameron mondta. Avagy kész az terep része az Avatar 2-nek, persze utómunka még van bőven. A háromból van még egy kevés, és a kettő bemutatója után azon is van még dolgoznivaló.

Covid hit us like it hit everybody… We lost about four and a half months of production, as a result of that, we’ve rolled around one more full year for a release in December of 2022. That’s been announced already,” Cameron explained. “Now that doesn’t mean I have an extra year to finish the film, because the day we deliver Avatar 2 we’ll just start working on finishing Avatar 3.

Felfedte, hogy mit forgatnak jelenleg Új-Zélandon:

I’m down in New Zealand shooting. We’re shooting the remainder of the live action. We’ve got about 10 per cent left to go.

human
írta
2020. 09. 28. 03:16
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a ““We’re 100 per cent complete on Avatar 2 and we’re sort of 95 per cent complete on Avatar 3.”” bejegyzéshez

 1. Mennyibe kerülhet az Avatar 2-3?

  Igaz annyi pénzt fog hozni, hogy nem lesz hova tegyék :D

  Főleg ha lejár a pandémia is.

 2. Nagyon kíváncsi vagyok hogy fognak ezek a filmek termelni. Azt gondolom az egyik fő faktor ami miatt az egy termelt mára eléggé szétfoszlott, vagy mindenesetre halványodott (de lehet rosszul látom). Ha levesszük a látványt mint film se egy nagy eresztés. Kíváncsi leszek 2022-ben egy látványra épített film mit fog hozni. Nyilván sokat, de lesz-e Avatar 1-i magasság vagy “csak” egy közepes Marvel film szintjét fogja hozni.

 3. ha 95%ban kész van, mihez kell 10%?
  hacsak nem 110%ot akar kicsikarni magából!

  mire kijönnek a filmek, azért fogunk moziba menni, hogy valahol erdőket lássunk.

 4. DM: Igen ha levesszük a látványt…. de nyilván egyértelmű, hogy abban erős a film… meg a 3D -re fogták sokan, hogy az vitte el a hátán, ha nem lett volna bla bla bla…

  Hát én emlékszem, hogy amikor 2010 márciusban bementem a Media Markt-ba valami szarér, hatalmas embertömegek álltak az éppen aktuális nagyképernyős tv előtt, amin az Avatart pörgették NEM 3D-ben. Kicsik, nagyok, vagy 30 ember, mindenki ott állt előtte és végignézték a filmet, igen én is, pedig 3x néztem előtte IMAX-ben. Ez nem film, ez egy érzés… Nem kételkedem a többi rész sikerében sem… persze nem mondom, hogy rekordokat fog döntögetni, de bőven hozza majd a számokat!!

 5. @S23L3S

  “persze nem mondom, hogy rekordokat fog döntögetni, de bőven hozza majd a számokat!!”

  Most komolyan, ne annak drukkoljunk már, hogy hány centet kalapol össze egy film, hanem legyen legalább nézhető.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.