The Witches-előzetes: streamingen kötött ki a film végül

Robert Zemeckis álmodta meg a modern közönség számára Roald Dahl imádott történetét. Anne Hathaway, Octavia Spencer és Stanley Tucci van a főbb szerepekben. Bizony ezt eredetileg moziba szánták, de végül az HBO Max-ra (nemzetközileg azért moziba is) köt ki.

A történetben a boszorkáknak valami ördögi tervük van, mert utálják a gyerekeket. Egérré is változtatják mindet, hogy utána jöhessen az irtó. Ezt kell megakadályozni. Vagy van valami nagyobb tervük az eredetiben? A lényeg, hogy a poszter alatt előzetes.

6 hozzászólás a “The Witches-előzetes: streamingen kötött ki a film végül” bejegyzéshez

  1. Eddig úgy fest egy stuart little utánérzésű babamesét csinálnak az egyébként valóban generációknak rémálmokat okozó filmből (remélem nem így lesz, ha a festménybe átkozott kislány sztoriját szarul vezetik fel akkor kuka az egész)! Mondjuk Anne Hathaway szokásos végtelen túljátszott ripacskodása önmagában képes rémálmokat generálni!

  2. Nem értem ezt a plakátot. Amúgy az előzetes nem tűnik rossznak, de fura, hogy ilyen hamar fel is lövik az éterbe. Azt hittem ez jövőre jön és nagy csinadrattával mutatják be.

  3. FIGYELEM!!!!

    Ez a film is jó példája annak, hogy a covid miatt elértéktelenedik a filmipar, a filmek. Hol van már az alig várom végre mikor lesz feeling amikor a stream szolgáltatók mindezt megölik. Haragszom a covidra, haragszom az agresszív stream szolgáltatókra….Lassan megszűnik az igazi FILM élmény…hivatkozva rám és erre a felvetésemre kíváncsi lennék MI a véleménye human-nak a blog üzemeltetőjének erről a MINKET igazi FILMBUZIKAT érintő eme problémákról.MI a vleményed human hová lesz így a filmipar a film művészet? Mi lesz velünk mozirajongókkal???? Annyira durva már kis hazánkban a covid helyzet a tavasztól eltérően, hogy ez szerintem megérne egy külön post-ot.

  4. Ennek most annyi értelme volt, hogy kedvem támadt a régit újra nézni :) Borzasztó lehet a film, DE max azoknak akiknek van össze hasonlítási alapjuk. Ez már a mai gyerkőcöknek lett készítve, nekik tuti tetszeni fog, de a régi…te jó ég mennyire fostam :)) és izgultam..és ami a fontos, mikor megláttam egy boszit tudtam hogy valami durva lesz…de itt…felnőtt fejjel kösz de nem, gyerekeknek talán jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.