11 hozzászólás a “Inognak a dátumok megint: Bond, Fast and Furious 9” bejegyzéshez

 1. Szerintem idén már nem kell moziba menni. A nagyobb dijátadók kíváncsi vagyok mikor engedik el az évet.

 2. Csak adják ki online, mit kell erőlködni, a jövő év is ugyan ilyen bizonytalan lesz…

 3. Megy a találomra tologatás aztán lehet a közösségi mozizásnak közép/hosszú távon annyi. Komolyan nem értem, hogy szülik ezeket a dátumokat? Van egy kristálygömbjük, hogy akkor már nem lesz vírus vagy lesz hatásos vakcina?

 4. Mark my words, a jövő év is megy a levesbe. Amíg az USA nem áll talpra, nincsenek nagy mozipremierek, de addigra meg félő, hogy földbe állnak a mozihálózatok. És az USA nem áll talpra jövő őszig, az biztos.

 5. Jön az oltás, ebben bíznak, that’s all.

  Amúgy meg mit mondjanak, bizonytalan időre elhalasztva? Ne vicceljünk már…

 6. Így Daniel Craig “sokáig marad” még Bond.Remélem Tom Hardy lesz majd a következő ahogy rebesgetik róla mint esélyes befutó.

 7. Kíváncsi vagyok ki lesz az első, aki igazán nagy blocbustert kiad streamre. Előbb utóbb meg kell lépni, mert a sok tologatós miatt sűrű lesz a mozinaptar is amikor indul. Lesz amit be kell áldozni

 8. de hát már kiadtak: Mulan, Trolls mindkettő moziba volt szánva, a The Witches is amiről tegnap írtam. Szerintem ami franchise lépkő azt nem fogják kiadni, hiszen arra még építkeznek, avagy a Fast 9-et nem 8Black Widowt sem), de pl a Bond záró filmnél el tudnám hinni.

 9. Inkább ’22-re kellene tervezniük, mert a kövi év is megy a lecsóba szerintem. Ha meg csak félig-meddig, akkor küldjék moziba a fiókba száműzött műveket, amik már rég készek, de nem reménykedtek abban, hogy hoznak is a konyhára. Lehet, h. néznék majd jövőre az emberek azokat is.

 10. Bond szívta a legnagyobbat, mert már ellőttek jó pár előzetest viszont így jövőre megint kezdhetik nyomni a promót. Aki megnézte/megnézi mindet az lassan nem fog semmi jó jelenetet látni a moziban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.