A Monster Hunter kapott egy teasert

Csak moziban. Decemberben (úgy tűnik előre hozták). (haha) Milla Jovovics és a férje újabb videójáték frenchise köré érkezett meg., ezúttal hatalmas szörnyekre vadásznak majd a Monster Hunter adaptálásában.

Ez meg az első teaser.

15 hozzászólás a “A Monster Hunter kapott egy teasert” bejegyzéshez

  1. Nem erre számítottam. Ebben a játékban nem kardokkal meg íjakkal harcolnak a szörnyek ellen? Pont azért lehetett volna jó mert végre egy szörnyes film ahol nem gépfegyverekkel meg bombákkal harcolnak a szörnyek ellen. Egyedibb lehetett volna mint a hasonló témájú filmek pl. Kong, Godzilla, erre tessék: FIRE!!!!!

  2. Fozdale:
    Ugyanez volt nekem is a reakcióm. Elméletileg valami kapun át fognak átmenni a fantasy világba.
    Így is úgy is egy nagy rakás szarnak tűnik.

  3. Amennyi új film érkezik és fog érkezni az elkövetkező fél évben, szerintem ez is bőven szórakoztató lesz. Az utóbbi 10 évben mindenki nagy mellénnyel fikázott minden közepesebb vagy gyengébb filmet, mert dömping volt. Jobban fogjuk értékelni a gyengébben kivitelezett cuccokat is.

  4. Nem ismerem játékot,de egy szörnyes, lövöldözős B filmet kapunk. Nem is várok mást, és nincsenek is elvarasaim.

  5. Mi a jó istent várnak egyébként a fikázók, szörnyvadászok néven, egy játék alapján, ami, meglepő módon, nem nagyon rendelkezik filozófiai mélységekkel? Volt egy x másodperces teaser, de már tudjátok, hogy pocsék lesz. Tudom, mint a resident evil. Van az a megoldás, hogy NEM NÉZED MEG. Ennyi, szerintem menni fog nektek.

    Egyébként meg simán lehet apokalipszis, ami után csak kardok lesznek, mert hát kifogyott a skuló, vagy portál, vagy akármi. ISTENEM EZ EGY TEASER.

  6. Kakarotto:
    Már miért kéne jobban értékelni egy közepes/szar filmet csak azért mert nincs másik? Ugyanúgy közepes/szar marad.

  7. Kakarotto : Nem értek egyet.A gyenge filmeket nem fogom végig nézni csak azért,mert most kevesebb a kínálat.Persze ezt mindenki maga dönti el.Ez a film például a trailer alapján nálam kb. 20 perc után felejtős lesz.

  8. Fozdale:

    Valószínűleg azért emelték át a modern világba, hogy “a nézőkhöz közelebb hozzák a történetet” – ez magyarul azt jelenti, hogy olcsóbb a forgatás, nem kell annyi díszlet, meg ilyenek.

    A film minősége várhatóan borítékolható (alkotók), viszont a játékot valamennyire ismerve elmondhatom, hogy a szörny entré-ja egészen jól meg lett csinálva

  9. A játék után fura látni az amerikai haderőt és a modern fegyvereit…
    Meg az elején a távcsöves emberke rossz szemét csukja be :D

  10. Egy újabb játék adaptáció ami nem hozza a hozzá fűzött reményeket!Ismét csalódás,hogy még mindig képtelenek a filmGYÁRTÓK legalább közel megegyező adaptációt készíteni az eredeti témával! Persze ha jobban belegondolunk ez már nem is csalódás,mert mindenki erre számít,majd az lesz csalódás (kellemes) ha végre egyszer sikerül egy olyan adaptációt vászonra vinni amivel közel elégedett lesz a rajongó tábor és azok is akik nem ismerik az eredeti témát! Talán egy boldogabb,tökéletesebb párhuzamos világban egyszer! :D

  11. Anderson leállhatna már azzal, hogy a feleségének gyártja a szarabbnál rosszabb ZS filmeket.

    Jovovich meg szüljön azt babázzon, ne fecsérelje ilyen szarokra a celluloidot…akarom mondani memóriát

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.