The 355-előzetes: a női kémek!

Mi fene volt tavaly vagy tavalyelőtt Jessica Chastainnel? Az Ava mellé bevállalta ezt a legtipikusabb B-filmet is? Oké, itt legalább a női csapat miatt érthető, de nyilván Ocean 8 minőségi szint lesz ebből is. Vagy még rosszabb. Így az előzetes alapján feltették a falra a zsánerkliséket és darsoztak velük. Amiből lehetne jó film, de ránézésre nem lett, januári premier persze, pedig tele van ismert névvel.

Amikor egy titkos fegyver zsoldosok kezébe kerül, akkor a “wild card” (haha) CIA ügynöknek össze kell fogni a német és angol ügynökségekről 1-1 nővel, na meg egy kolumbiai pszichológussal, hogy visszaszerezze azt. Mindeközben még egy titokzatos nő is a nyomukban jár.

Mindezt Simon Kinberg (Dark Phoenix) rendezésében! Poszter alatt előzetes.

human
írta
2020. 10. 06. 12:10
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “The 355-előzetes: a női kémek!” bejegyzéshez

  1. Szerintem meg feltétlenül jobban néz ki, mint az Ocean’s 8. Egyszeri szombat délutáni filmnek simán el tudom képzelni, hogy tetszene.
    Moziban persze kihagyom.

  2. Simon Kinberg? Akkor jó lesz :)))

    Igazi straight to film+ érzésem volt szokásos erős nők levernek mindenkit és megmentik a világot a csúnya fehér embertől gagyiság.

  3. A kérdés áll Lupitára is. Az előzetes elég sokat mutat, ettől függetlenül simán le fog csúszni.

  4. Lupita oltári jó nő, miatta megnézem a 100% klisé ellenére is, de szigorúan csak itthon alapítványiban. A film biztos jobb lesz, mint az O8, az ha fél óráig bírtam nézni, annyira gány volt.

  5. Újabb kémnős sablon film. Csak itt most több nő szediszét az áruló kormány embereket.

  6. Kicsit sok az expozíció, az előzetes zeneválasztása nem a legjobb, Diane naná, hogy menőbb :D

  7. szerintem is már most jobbnak tűnik, mint az O8.

    valamiért picit eszembe juttatta a widows-t is, de nyilván nem fogja megütni azt a szintet..:D ami kár, mert tetszik a szereposztás. Csakis a kémnős mivolta miatt fog félresiklani

  8. szeretném szeretni, de egyszerűen azok az apró pici jelek, amikről süt a gagyi. Az ötlet jó, és szerintem van benne potenciál, az ázsiai csajról és a fekete csajról még el is hiszek mindent, de a többi ahogy mozgott, ahogy lőtt, ahogy tartotta a fegyvert, ahogy verekedett… egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ők bárkit is le tudnak bunyózni. Manapság annyira odafigyelnek a profik az akciófilmekben, hogy minden hihető legyen, a legdurvább kiképzést kapják a főszereplők, de szerintem itt a csajok csak egy gyors talpalót kaptak. Arról nem is beszélve, hogy 10 évvel idősebbek mint kellene.
    Ami igazából nekem hihetetlen, hogy okés, összeáll egy csapat ügynök a közös jóért, de honnan van forrásuk? Honnan vannak cuccaik? Honnan van intel? Mert nem úgy működik ám, mint a Batman, hogy minden egyhelyen, ezek ügynökök akik mögött óriási Team áll, sok pénz, és nekik csak megmondják, hogy oda menj, ezt csináld, itt van sok cucc hozzá.

  9. Az fantasztikus Ocean’s8, és a kínos Nyughatatlan özvegyek, A bűn királynői és a Charlie angyalai után kiderül hogy most lesz-e benne szórakoztatás is. A trailer music alapján kicsit félek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.