További dominók: The Batman, The Matrix 4, The Flash, Shazam! Fury of the Gods, Black Adam

Mivel 2021 októberének elejére megérkezett a Dune, így az eddig ott levő The Batmanre mindenképp költözés várt: 2022 március 4-re tették.

Viszont egy “jó” hír is van, a The Matrix 4 előrébb lett hozva 2022 áprilisról 2021 december 22-re.

A DC filmeknél is borulások vannak:

 • The Flash ment 2022 júniusról 2022 novemberére (és ehhez az is kell, hogy a 2021 tavaszi forgatás tényleg elinduljon)
 • Shazam! Fury of the Gods 2022 novemberről (ugye ide érkezett Flash) ment 2023 június 3-ra.
 • Black Adam pedig lekerült a naptárról 2021 december 22-ról.

17 hozzászólás a “További dominók: The Batman, The Matrix 4, The Flash, Shazam! Fury of the Gods, Black Adam” bejegyzéshez

 1. Szuper. Legalább lesz idő többet dolgozni vagy csiszolni a legtöbb “DC” filmnél. :P
  Ideje elő venni a 90-es évek filmjeit és átdolgozni 4k-ba és mehetnek a VOD-ra :D

 2. Sajnos nem vicc, ez a szomorú valóság, új szakma van születőben, a naptár zsonglőr.

 3. Ha kijönnének VOD-on mondjuk max. 15$-ért tömegével ezek a filmek, akkor nem hiszem el, hogy nem kasszálnának rajta.
  Hiányzik a mozi, de már fél éve kell koplalni 1-2 mozifilmen, meg egy rahedli, szinte nézhetetlen netflix gagyiságon. Ráadásul úgy tűnik, hogy ez még legalább 1 évig így is marad…

 4. ha tényleg lehetne rajta kaszálni eleget, akkor már kiszórtak volna párat streamingre, szóval szerintem nincs igazad ebben. Abban viszont igen, hogy nem sok jó újdonság jön.

 5. VOD-nál egyből megjelenne torrenten is. Mulan se hozott akkorát, nem hiába nem rakja fel a Disney még a Black Widow-t se.

 6. Nálam nincs pangás, oltári sok jó sorozatot kell bepótolnom, meg egyéb filmeket is. Szerintem a következő év is nagyjából megy a lecsóba a covid miatt, úgyhogy nem meglepő ez a sok pakolgatás. Meg legalább minőségibb CGI-t tudnak csiszolni a plusz idő miatt a már leforgatott jelenetekhez/filmekhez.

 7. @Wittgen:

  Gondolod a még készülőben levő filmekből nem próbálják meg a még kimenthető pénzt kiszedni? Gondolod nekik ráér kiadni a filmet? A Tenet döntésben is benne volt szerintem az, hogy rájuk rohadnak a filmek, mire közben csődbe mennek. Nem lepne meg, ha lenne még pár hirtelen VOD, nem a nagy nevek, de közepes méretűek, mert a végtelenségig nem fogják tudni tartogatni, kíváncsi lennék arra, hogy mennyire kapnak most hitelt egyáltalán fix végcél nélkül (bár nagyjából az nem változott, érdemben nem jött előrébb a lehetséges széles körű oltottság dátuma és valószínűsége).

 8. Gergely:
  “Legalább lesz idő többet dolgozni vagy csiszolni a legtöbb “DC” filmnél.”

  Lesz, de nem fogják a stúdiók kihasználni azt az időt.

 9. A Jurassic World: Dominion is csúszik: 2022. június 10. az új bemutató dátuma, nemrég rakták ki a hivatalos oldalra. :(

 10. @8. human: Amíg nem próbálják ki, addig nem derül ki.:)

  @9. repeater aka Zsírfeka: Nem sok olyan elvetemült Disney rajongó van a világon, aki 30$-t ad egy Mulan élőszereplős újragondolásért, ami még sz@r is lett. :)

 11. de hát kipróbálták: sem a moziban kevés ideig menő filmek nem hoztak sokat pvod-n (, sem a Trolls valójában, sem a Mulan, sem az Onward, valszeg a Greyhound sem ment nagyot bár az nem volt plusz pénz, ezért nem szórnak oda a stúdiók semmit.

  Tudom, erre azt mondod majd, hogy az invisible man meg a vin diesel film meg mind szar, nem igazi teszt, de ezt nem érzem érvnek, szerintem egyértelműen nem látszik ott a pénz, legalábbis 300 milliós bevételekre, ezért sem teszik oda a filmeket a stúdiók, hanem inkább tologatnak a végtelenbe. Plusz még egyszer mondom, franchise filmeknél az is számít, hogy sokan lássák, még ha hozna is 300 milliót, mert 30 dollár a kölcsönzés, akkor sem nézi meg elég ember ahhoz, hogy a mozikba szánt folytatása majd nagyot menjen (pl Black Widow felvezeti az új Widow-t, nem lehet PVOD-ben megtenni ezt).

  Lehet ha tényleg 2022-ig tart a járvány, akkor pár nagyágyút is kiszórnak majd streamingre, hogy legalább valami bevételük legyen, de azok biztos veszteséggel zárnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.