Gal Gadot & Patty Jenkins na meg a Cleopatra

Azt hiszem könnyen bízták rájuk a filmet. Érdekesség, hogy Angelina Jolie még régebben a Sony-nál nagyon akart egy Cleopatra filmet csinálni. Azóta persze sok hír lefolyt az elektronikus zajban.

Most ez tűnik biztosnak, hiszen a Paramount elég sok pénzért szerezte meg több stúdióval (Apple, Netflix, Warner, Universal) versenyezve a projektet. Elvileg gyorsított pályán van, mivel hamar akarnak nagyszabású filmeket összehozni a Paramountnál az új vezetővel.

A forgatókönyvet Laeta Kalogridis írja, még nem tudni mit dolgoznak fel pontosan, ha valaki olvasna Kleopátráról annak itt a link. Az biztos, hogy girl power?

human
írta
2020. 10. 12. 04:22
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Gal Gadot & Patty Jenkins na meg a Cleopatra” bejegyzéshez

  1. …aztán ők is rájönnek, hogy nagyjából véletlen sikerülhet sikeres kosztümös filmet csinálni és szépen mélyalvásba küldik a zsánert megint pár évre.

  2. Nem baj, ha új feldolgozás készül, de Elizabeth Taylor tökéletes volt a szerepben. Kb. lehetetlen überelni azt a szintet.

  3. Az Elizabeth Taylor féle egy mesefilm volt. Ha ez történelemhűbb lesz, már akkor van létjogosultsága.

  4. Olyan kisugárzása van, hogy neki bármikor elhiszem, hogy ő tényleg egy istennő. Kiváncsi leszek, hogy ki lehet majd mellette Marcus Antonius és Caesar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.