Jiu Jitsu-előzetes: Nic Cage vs The Spaceman

Elbaszottnak tűnt a nap, de jött Cage, hogy megmentse, méghozzá Tony Jaa és Frank Grillo segítségével. Egy portálon át minden 6. évben jön egy űrlény, akit meg kell állítani a film harcosainak.

Full kész B-szórakozásnak tűnik ennyi alapján, csak kicsit sokat rángatják a kamerát.

human
írta
2020. 10. 13. 21:54
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Jiu Jitsu-előzetes: Nic Cage vs The Spaceman” bejegyzéshez

  1. Volt idő, amikor csakis miatta ültem be egy-egy mozira. (Con Air, Ál/arc, Angyalok városa, 8 milliméter, Tolvajtempó, Corelli kapitány mandolinja…) Így múlik el a világ dicsősége. :(

  2. És a végén kiderül, hogy nem egy alien másik galaxisból hanem Nic van a maszk mögött….a jövőből. :)

  3. @Danzig:

    És természetesen a jövőt is harccal kell megmenteni, gyerünk második rész… de hogy mennyire röhögni fogok, ha tényleg ez lesz.

  4. Eeeez igen. Ez már valami. Straight to film+

    Engem az a five nights at freddy szerü filmje érdekel inkább. Abban még látok fantáziát is.

  5. maga a harcolós részek miatt megnézem, mert azt biztos jól megcsinálják, látva a szereplőket, meg majd biztos 1-2 év múlva a CGI srácok is kielemezik

  6. – Alien invázió persze… na vártam, hogy rugdossák majd az űrhajókat, miközben ez tényleg egy Predator remake. elszálltabb lett volna, ha a tömegesen vonuló űrlényeket püfölik, de azért így sem rossz.

    – az a durva, hogy Tony Jaa-t, meg Grillot jobban fáj ilyen szinten látni mostanra, mint Cage papát, mert nála ez lett az alap.

  7. Csak azt tudnám, ha már ilyen harcművészetes irány, akkor miért Cage? A többiekről tudjuk, hogy jól nyomják, de mit keres köztük Cage? Ő lenne a húzónév XD?

  8. Grillo-nak érdekes választásai vannak, Marvel filmek, majd egy rakás B film, majd Billions, majd ez … biztos van még más is, volt a boxolós sorozata, az is sikeres volt tudtommal, hogy kerül utána egy ilyen filmbe valaki?

  9. Hm… Ez ilyen Mortal Predator Kombat lesz? Egyébként nekem is az jutott eszembe, hogy jobbnak néz ki mint az utolsó Predator. Plusz Cage-től az a “He is crazy… like me”, azzal a tipikus mozdulattal, amit a Face/Off-ban is használt, hatalmas. Szerintem ezt majd megtekintem, amikor elérhetővé válik a könyvtárból.

  10. Láttam a Predatoros kommenteket, de gondoltam annyira csak nem hasonlít – a trailert látva viszont nem hittem el, hogy lenyúltak mindent a hőlátástól az álcázásig. Egy érdektelen hülyeség lenne amúgy is, de legalább az űrlényre lehetne rábólintani, hogy “oké, ez ötletes”…

  11. De várjatok már!!!
    Senkinek nem tűnt fel, hogy az idegen kinézetét honnan nyúlták?
    Lost in Space sorozatban a robot.

  12. Ahogy néztem ezt az előzetest csak egy kérdés pattant fel a fejemben: MIÉRT???
    Persze költői a kérdés,de akkor is…hát hova lehet még süllyedni???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.