Pingvin is feltűnt a képeken

A The Batman forgatásáról jöttek újabb képek, amiken… Colin Farrell látható teljesen elmaszkírozva. Ugye a színész a Pingvint kelti majd életre. Mellette elvileg a macskanő.

Teljes galériáért katt a ide.

human
írta
2020. 10. 13. 21:01
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Pingvin is feltűnt a képeken” bejegyzéshez

  1. Csak nekem nem tetszik ez a Pingvin? Össze van vágva az arca,ennyi. Ez mitől pingvin? Nem értem.

  2. Szerintem mindenképpen érdekes. Farrell tud színészkedni, ha jó szerepet kap, ezt már többször bizonyította.

    Képregényekből (csak a Batman világából) is van ezer féle, van olyan ahol össze van vágva a pingvin arca.

    Engem azért tett kíváncsivá ez a kép (nem tudom, hogy csak random forgatási, vagy egy jelenetből van, de én utóbbira saccolok) mert itt Wayne (Batman, azért az megvan) és Cobblepot (Pingvin) nem tűnik ellenségnek magánemberként, érdekes lenne egy olyan film, ahol Bruce mint filantróp milliárdos belefolyik kicsit a szennybe, miközben Batmanként meg harcol ellene.

  3. Én még nem tértem magamhoz a döbbenettől, hogy Ana de Armas vagy Eiza Gonzalez helyett Kravitz lett a befutó Macskanőként.

  4. Remélem, hogy lesz értelme ennek a Farrell castingnak. Ha tényleg ennyire eltorzítják, akkor simán lehetett volna egy teljesen más színész is a szerepben. Bízzunk benne, hogy ezt jó okkal csinálják.

  5. Ezt a képet nem lett volna szabad publikálni Wayne-ről. Vagy az lesz a sztori hogy ez a göthös, sápkóros, gyomorbajos srác hogy emelkedik fel és válik Batmanné?
    Vagy ez nem is Pattinson? Nem arról volt szó, hogy a filmhez kipattintja (haha) magát?
    Ez a kép kiábrándító.
    Pinguról annyit: nekem mindegy, hogy néz ki, csak legyen jól megírva, meg eljátszva.

  6. Batman kicsit vérszegénynek tűnik, konkrétan falfehér és gebe. Nekem bejönnek az ilyen típusú pasik, de azért Batman csak nem egy gyógytesis, zsíros hajú geek. Macskanő castingja egyszerűen borzasztó. Persze nyilván meg fogjuk nézni moziban, de nem fér a fejembe, hogy hogy lehet így mellényúlni már a szereplők kiválasztásánál is.

    Erős a kontraszt a Bale-Hathaway-Hardy-Cotillard stb. casthoz képest :(

  7. Tudvalevő, hogy eredettörténet lesz majd mindegyik szereplőnek. Itt még egyik karakter sem az, akiket a korábbi filmekben megismertünk.
    Láttuk az előzetesben, hogy Macskanő ruhája is kezdetleges, Pingvinnek Pingvin csak a gúnyneve lesz, Bruce-nak is valszeg rövidebb haja, sármosabb, gazdagabb kinézete lesz a film végére, stb.

  8. csuszu1: pont az volt a balhé, hogy nem pattintja ki magát, bár a DC fanok rögtön védték, hogy csak viccelt abban az interjúban.

  9. Human: nem is arra gondoltam, hogy egy Chris Ewans-t csinalnak belőle, csak higgyem el majd, hogy tényleg legyakja a rohadékokat. Vannak vékonydongájú faszagyerekek, nem ő lenne az első.Amúgy Pattinsonnal semmi baj, csak ez a kép nagyon gyászos. Ha ezt látnam először, elvenné a kedvem, ezért mondtam, hogy szerintem kár volt közzétenni, mert ugye ez hivatalos fotó.

  10. Megint meg lett mondva egy jelenetképből hogy mekkora szar ez az egész :D
    Én a másik tábort erősítem, szerintem kurva jó a casting.
    Az előzetes is tetszett.
    Pattinson mint fiatal Batman / Bruce Wayne teljesen rendben van.
    Az hogy nem akkora mint egy ház nem egyenlő azzal hogy közelharcban ne lenne otthon.
    A batman kezdődikben Bale-nek ezt a részt mint a fiatal tapasztalatlan Bruce nem tudtam elhinni és nem is állt jól neki.
    Pingvin maszk nagyon ott van. Várjuk a filmet

  11. Jero, ezért tisztáztam, hogy a casting és a film nálam rendben van, város is amúgy, de tartom, hogy nem ezzel a képpel kellene promotálni.

  12. Forgatják a filmet Liverpoolban, kint a nyílt terepen.
    Készül egy-egy kép amiket még csak nem is a warner/ dc osztott meg vagy a rendező, hanem a “civilek” a kordon mögül. Ezt miért hívjuk promotálásnak?
    Amúgy vannak jól sikerült fotók is, csak körül kell nézni.

  13. Ha így van, tévedtem, van ilyen. Azt hittem hivatalos a kép. Azért reagáltam fentebb, hogy ne úgy tűnjön, egy kép alapján ítélem meg a filmet, mert az olyat én se szeretem. Csak ezt a kepet véleményeztem. Merthogy a képek ennek a posztnak a tárgyai, és pont ez volt kiemelve.
    De már túlbeszéltük…

  14. A fenti képet nézve, mintha felcserélték volna a színészeket. CF mint kicsit megviselt Batman, RP meg simán Pingvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.