Monster Hunter-előzetes és poszter

Milla Jovovich. Ismét játékadaptáció. Ismét a férjével. Ismét szórakoztató lehet az első rész? Legalábbis a Resident Evil elsőjét máig kedvelem a maga módján.

A poszter alatt végre teljes trailer.

Update: a nemzetközit is mellé dobtam.

22 hozzászólás a “Monster Hunter-előzetes és poszter” bejegyzéshez

  1. Szerintem szórakoztató. Az ilyen filmekben aki briliáns forgatókönyvet keres,Oscarra vagy más díjra alkalmas színészeket, vagy hibátlan cgi munkát az rossz helyen jár.
    Ez egy Szörnyes B akció film.

  2. oké, de a Cloverfield is az, szóval azért B zsánerben is vannak szintek. Ezt csak az érvelésre mondom, szerintem nem igazán védi a filmet.

  3. Jó ez jogos, vannak jók, igen, de azért nagy átlagban ilyenek szoktak lenni. The Meg is szerintem hasonló volt és szórakoztató bár ez szubjektív.
    Csak azt mondom hogy senki ne várjon egy ilyen filmtől csodát.

  4. Hihetetlen, hogy a Halálhajó a rendező nevéhez fűződik.
    Azóta egy értelmes filmet nem kaptunk tőle.
    Na jó, egye fene, a Halálfutam egész jó kis B mozi volt.

  5. Tudjuk, hogy mindennek megvan a célközönsége. Ennek pl. olyanok, akiknek mindegy a szakmai színvonal, a szinészi teljesítmény, az értő közönség megvető véleménye, kritikai és bevételi mutatók, csak jól akar szórakozni, egy efféle agyöblítőn, egy hideg sör társaságában. Az ilyen emberek egyike én magam vagyok.

  6. A játékadaptációk átkát valoszínüleg nem fogja ez sem megtörni de így első blikkre 1nek elmegy. Mondjuk a “mestertől” és “tanítványától” én már az utolsó 2 resi filmet sem néztem meg mert annyira nem érdekel és rohadjak meg de én is csak az első részre emlékszek. Tony Jaanak ahogy látom minden mind1 alapon nyom egy ilyet is meg egy jiujitsut mellette.

  7. mondjuk nem egy rossz stratégia, hogy “Only in Theathers”, amikor szinte minden nagy konkurencia kilépett a mozikból és Decemberben, rossz időben, még azok az emberek is elmennek mozizni egyet, akik évente csak egyszer járnak.

  8. “Világméretű jelenség”!!!

    Az ilyen ” moziba becsalogatni próbáló” béna promó szövegen mindig elmosolyodok.
    Még a gémerek között sem ismeri mindenki, hát még a nem gémerek 😃.
    A trailer korrektül lett összevágva, valszeg Tony Jaa egyetlen filmbéli mondatát is belenyesték. Lehet bepróbálom majd.

  9. Az elején a sivatagi vihar Mad Max-re emlékeztetett, utána meg a 22 évente sötétségre, ahogy Jovovich harcol a szörnyekkel.
    Vin Dieselnek képzeli magát vagy mi van vele. :D

  10. Ez egy akkora baromságnak tűnik, hogy látni akarom!
    A végén a repülős jelenet azért nem übereli a mega shark vs giant octopus előzetesében elsütött fantasztikus mutatványt.

  11. Inkább nézem ezt, mint az utóbbi 4 év oscar nyerteseit. Tudom, engem minősít, de akkor is.

  12. sokat gondolkodtam, hogy leírjam-e ezt, mert lehet facebook komment-háború színvonalán lesz, de

    Lemmy89, Csuszu1, Raylot:

    minek kell felvenni egy áldozat szerepet, miközben senki nem bántotta a B-filmeket, sem az azokat éltető/élvező közönséget? mire jó ez a kollektív szenvedés?

    attól, hogy valami B-mozi, még lehet igényes, sőt kihatással egy teljes zsánerre, kreálhat trendeket, lehet korszakos mestermű stb. (pl. kapásból Romero, vagy Sam Raimi). ugyanúgy, ahogy egy blockbuster sem lesz nagyszabású és zseniális, csak azért, mert drága, vagy egy szerzői film rendkívül elgondolkodtató és mély. szóval senkit nem minősít semmilyen szinten az, hogy min szórakozik jól, vagy éppen mire van igénye – mi a gond az eszképista szórakozással egy nehéz nap, vagy hét után?

    de ez nem is zavar, hogy a fentieket a mai napig nem sikerült megérteni sokaknak, de az, hogy sértettnek kell lenni támadás nélkül, na az egy nagyon komoly generációs probléma és ezért hiperszenzitív a társadalom és ugrik mindenki mindenre.

  13. abelh: Te vontál le egy olyan következtetést, amit az én kommentem nem próbált sugallni. Nem sértettség és nem áldozati szerepjátszás volt, pusztán azt szerettem volna érzekeltetni (ezek szerint esetetben rosszul), hogy az én ízlésem nem feltétlenül egyezik meg a filmes (és főleg a kritikusi) szakmáéval. Annyit szerettem volna mondani, hogy inkább nézek egy olyan filmet, ami várhatóan csak elmegy szódával, mint egy olyat, ami nagy akart lenni, de közben meg üres, értelmetlen zagyvaság.

    Mindenki nézze azt, amit szeretne. Engem soha nem zavart, ha valaki szerint egy rakás k@ki az, ami nekem bejött. Én az első három RE filmet is szerettem. Más meg nem. Ennyi.

    A magam minősítése meg inkább volt mások felé kiszólás, mert ezen a felületen sokan szeretik elítélni a másikat azért, mert más a véleménye.

  14. abelh: értem amit mondani akarsz, de nem érzem magam áldozatnak egy kicsit sem. Csak azt írtam, hogy a választasomban nem befolyásol semmi. Jason Voorhees kalandjait is végignézem, pedig vannak részek amitől óva intenek, de én azért is…! :)

  15. raylot: ezt most ne vedd sértésnek, tényleg nem annak szánom, de szerintem akkor rosszul fogalmaztál, vagy nem tűnik fel, hogy áldozatként viselkedsz az ízlésed kérdésében. Ezt írtad:

    “Inkább nézem ezt, mint az utóbbi 4 év oscar nyerteseit. Tudom, engem minősít, de akkor is.”

    Az, hogy szerinted bárki minősít negatívan a filmes ízlésed miatt, az bizony áldozatként viselkedés. Előre a védekező sarokba állás. (Biztos én is írtam már hasonlót, tényleg nehéz észrevenni magán az embernek.)

    csuszu1: kicsit te is, de azt már fentebb is említettem, attól, hogy valami B-film ugyanúgy meg kell írni és le kell forgatni és el kell játszani, és ezt lehet magas színvonalon, amikor a készítők si tudják, hogy zsánerdarab készül. Van skála, és nem mindegyik B film agyöblítésre hanyagul gyártott cucc, avagy ahogy te leszólod mindet, és utána azt mondod, hogy neked való, az kicsit áldozat mentalitás.

    Ellenben kösz, hogy nem anyázás megy a témában :)

  16. human: lehet, hogy nem pontosan fogalmaztam, nem leszólásnak szántam, akkor nem is néznék ilyeneket. Amúgy, amit írsz azzal egyet értek, nem is értem hol ütköznek az álláspontok. De végül is ezért nem én vezetek blogot, jól néznék ki, mindig magyarazkodni, hogy nem is így értettem, hanem úgy értettem! :)
    Látod, ez se való mindenkinek.
    Anyázni meg még politika miatt se, nemhogy filmek miatt…! :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.