Összejön a Furiosa prequel?

Tudjátok, a Mad Max: Fury Roadban Theron alakította karakternek csinálnak egy előzményfilmet. Durva, hogy George Miller ezek szerint nem sok mindenre kap támogatást, ha ezt vállalta el, hiszen visszatér rendezőként (és co-íróként). Pedig már elég öreg, bármelyik filmje az utolsó lehet.

Meglett a szereplőgárda is elvileg: Anya Taylor-Joy lesz Furiosa, bár egy ideig más neveket is néztek, de feltűnik a filmben Chris Hemsworth és Yahya Abdul-Mateen II is.

human
írta
2020. 10. 14. 03:38
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Összejön a Furiosa prequel?” bejegyzéshez

 1. Szerintem meg jó lehet. Furiosa nem egy kult karakter, akit az idők kezdete óta Theron alakít. Gibsont is le lehetett cserélni és működött. Ez a lány meg tehetséges, hadd bizonyítson. Miller meg csinalja, azt amihez ért. Vagy össze jön, vagy nem. Egy próbát megér, ha már Hardyval nem folytatják.

 2. Kár ,hogy ezt csinálja szerintem pont Max-et kellene folytatnia ha már ilyen jól sikerült a csere Hardyval. Furiosa történetét elmesélte tudjuk honnan hova tartott az előző film tulajdonképpen róla szólt.
  Én szívesebben nézném Tom Hardy féle Max következő kalandját.

 3. Ha Miller csinálja, akkor mindegy, hogy pre vagy folytatás, rohanok a moziba. A Fury Road moziban (szigorúan 2d-ben) az egyik legnagyobb filmes élményem volt, letörölhetetlen vigyorral a képemen jöttem ki a teremből.

 4. Egyébiránt elgondolkodtam, hogy már megint egy női főszereplős mozi, aztán rájöttem, hogy fene megette, a mai akárhogy is szépítjük, a nők kora, mi csak kb. azért vagyunk, hogy az ő jólétüket finanszírozzuk, így termszetes, hogy a mozihősök is ők, és nem mi, egyre nyíltabban lenézett férfiak.

 5. totro: Egyetértek! Persze jó lett volna még Tom Hardyval és Theronnal a folytatás, de valóban az a lényeg, hogy Miller bá rendez még “Mad Max” filmet!

  “Pedig már elég öreg, bármelyik filmje az utolsó lehet.” Nem kellene azért még temetni! Ott van Scorsese, Eastwood…
  A mai 70esek a régi 60asok megfelelője :-) Már aki természetesen.

  Sikerüljön ez is faszán ,aztán mehet tovább a Hardy-s verzió, majd felvehetné a fonalat Mel Gibsonnal is ! Na az lenne a szép búcsú a Mad Max világától!

 6. de ott van még saját projektként a Three Thousand Years of Longing, ha jól sül el, ki tudja milyen irányba megy el.

  de ha Furiosa lesz is utána, inkább a Mad Max világot építse tovább, mintsem a Táncoló talpakat :)

 7. A Fury Road óta az az álmom (ha már ott újrahasznosították az első rész főgonosz színészét), hogy Hardy ellen behozhatnák villainnek Gibsont, mindez Miller rendezésében. Úristen. Libabőr, ha belegondolok. Akár a régi karaktere is maradhatna, aki mondjuk öreg korára megkattan és villain lett.

  De tekintve milyen régi már a Fury Road is, és még a prequelt is csak castingolják, abból Miller keze alatt már tényleg nem lesz semmi. Még egy Gibson mentes Max sequel se. Főleg ha ez mondjuk bukni fog, és hát… Chris Hemsworth szerepel benne és nem Marvel film, úgyhogy erre minden esélye megvan :)

 8. Van benne potenciál. Miller visszatérése is teljesen rendben van, cast is jó. Lehet még ezt az univerzumot tágítani, ha szeretné a stúdió, de tény, hogy az előző rész nagyon magasra tette a mércét. Legalább egy olyan állatságot kell összehozni.

 9. totoro: nem értem, mi a baj a női főszereplős filmekkel, főleg ha ilyen eye candy hölgyeket lehet nézni két órán keresztül akciózni. szívesebben nézel férfiakat? lehet itt van a kutya elásva. csak így tovább halivúd! :simp:

 10. Remélem, azért a címében szerepelni fog a Mad Max, hogy még annyit se foglalkozzon a karakterrel, mint az előző film. Furiosa amúgy Theron alakításában egy izgalmas figura volt, annyira viszont korántsem, hogy a már úgyis megismert története egy újabb filmet érjen. A Millerbe vetett feltétlen bizalmat sem értem: jó film volt a 2015-ös, de úgy lett tőle egy csapásra visionary meg miegyéb, mintha pályafutása azelőtti 40 évében a Mad Max 2-n kívül született volna bármi emlékezetes alkotása.

 11. totoro: ez a nők kora ugye valami vicc? confirmation bias? múlt héten jött adam sandler film, a war with grandpa sem nős, a vampires vs the bronx sem nős, batman death in the family sem, jön a witches az női sztori talán bár gonoszak benne, honest thief ami megy moziban sem nős, jön a love and monsters nem nős, a doorman gondolom nős, jön a borat 2 nem nős. és akkor csak a mostani októbert néztem.

  pl 2019 október nagyobb filmek mozi/streaming: joker, gemini man, zombieland 2, black and blue, the king, lighthouse, jojo rabbit, marriage story, jexi, just mercy, countdown, lucy in the sky. 2/12

  ebből a Lucy a női központú sztori, és a black and blue az ahol nő a főszereplő de bármilyen nem lehetne a főszereplő, mert nem számít igazából, nem az a történet. a marriage story meg szerintem kétoldal rendesen.

  2019 július: Crawl női főszereplő de nem női téma van a központban, Escape Plan 3, Secret Obesssion női sztori, Point Blank full pasi, Midsommar csaj, Stuber pasik, Lion King pasi, The Farewell női+családi gyász, Art of Self Defense = Fight Club 2019, Current War pasi feltalálók, Once Upon a TIme in Hollywood (lol), Red Sea (Chris Evans full pasi sztori) – 4/12

  Értem, hogy az eddigi világhoz képest kicsit több női sztori van filmekben, de ha tényleg megnézitek, akkor még az 50-50% közelében sem jár Hollywood, pedig a világ fele nagyjából nő, nincs semmiféle nőuralom. Szerintem tényleg az van, hogy ami alátámasztja az elméletet azt megjegyzitek, pl női előzményfilm készül, ami pedig nem, az gyorsan elfelejtődik (nem direkt, az emberi agy így működik), lásd a filmbuzi főoldal jelenleg: I’m your woman (női film), Furiousa (női film), Scream (női? bár szerintem a horrorok végig nem besorolhatóak így, de ha már a Crawlt annak számoltam), Jiu Jitsu full pasi, The Batman (pasi), Horrorok a Hulun (nemtom, elég vegyes), Archenemy pasi, Nine Days (sok sztori), Disney átszervezés (nem ebbe most, de a főoldalon van), Informer (pasi sztori), All My Life (talán női), Mission Impossible pasi, 4/12 és akkor tényleg beszámoltam a Screamet is.

 12. Elisabeth Moss mellett ez a Taylor-Joy csaj a másik akinek egyszerűen nem bírom elviselni a látványát! brrr….

 13. szjoe: “ízlések és pofonok”, meg a “szépség relatív” de akkor sem értem, ez a nő egyszerűen szép :)

 14. Angelus: Igen, relatív, de neki az arányosnál távolabb vannak a szemei egymástól, meg valahogy furcsák. :D

 15. @Angelus: tény, kicsit hirtelen arcú, de én a Split óta figyeltem fel rá, pedig ott még csak 19-20 körül volt :)

  A film jöhet, az előző hatalmas kedvenc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.