Emmanuel Lubezki és az Apple

A Revenant, a Tree of Life, a Gravity és sok más film operatőre csinált egy Apple reklámot, vagyis a telefon kamerájáról beszélt jó pénzért. Viszont megmutatta, hogy mit lehet kihozni belőle. A tovább mögött videó.

Tudom, ha pörgő kommentfolyamot akarnék és sok page impressiont akkor nem kéne ezt írnom, de eskü ne menjünk bele abba, hogy az iPhone és az Apple milyen vs. a többiek.

human
írta
2020. 10. 15. 19:26
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Emmanuel Lubezki és az Apple” bejegyzéshez

  1. Szóval 3-szoros Oscar-dijas fényképész Emmanuel Lubezki most először hall digitális kamerákról? :D “Amikor kezdtem az ipart, ki kellett bérelni, egy nehéz kamerát, venni filmet, fizetni az előhivásért, de most végre elég egy eszköz ahhoz, hogy filmet forgass!” – szó szerinti idézet a videóból.

    Én értem, hogy az Apple szeret nagyzolni, de ez egészen nevetséges. Lubezkinek mekkora talicska pénzzel álltak a háza elé, hogy ehhez a sületlenséghez a nevét adja?

    Amugy a telefonról: SmartHDR3 ide, Dolby Vision oda, ezek még mindig nincsenek cinema camera szinten. Persze nem is elvárás, ez egy telefon, nem egy 60,000 dolláros ARRI. Csak akkor ne erőltetnék ennyire.

    Plusz, ahhoz képest mennyire teheséges Lubezki, ennek a videónak a fényképzése elég uncsi. Azt hittem, mutatnak pár szuper vágóképet, amit a telefonnal lőttek, de semmi érdekes.

  2. Nekem tetszik, főleg azért, mert valahogy az az érzésem, hogy nem csak Appleről beszél, hanem az új digitális lehetőségekről, igazából, hogy manapság mire képes már egy kamera. Nincs olyan BS, hogy csakis az Apple kamerája tudja ezt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.