Hillbilly Elegy-előzetes: csak a család

Na a Vidéki ballada az amerikai álomról néz ki a Netflix idei nagy, Oscarra szánt művének. Ron Howard rendezte, már a trailer zenéje is az a durva epic drámás, és mindenki szétszínészkedi az agyát: Amy Adams és Glenn Close főleg. Nem vagyok negatív, ez a jobb fajta Oscarra szánt drámának tűnik.

J.D. Vance sikerkönyvén alapszik. Az erőteljes emlékirat bepillantást enged egy család túléléssel és sikerekkel tarkított életébe. J.D. története bemutatja három nemzedék egyedülálló kihívásait, és feltérképezi a sikereket és a mélypontokat, amelyek meghatározták egy család tapasztalatait.

Az előzetes magyar feliratos.

3 hozzászólás a “Hillbilly Elegy-előzetes: csak a család” bejegyzéshez

  1. Ajha szeretem az ilyesfajta drámákat. Főleg ha ilyen neveket vonultat fel.
    Zene: Hans Zimmer (és David Fleming) :D utóbbit nem ismerem, de előbbinek örülök, drámákban is kellemes meglepetéseket tud okozni.

    Hihetetlen, Amy/Haley/Glenn hogy néz ki.. de talán azon csodálkozom a legjobban, hogy Amy-nek 6 jelölésből még egy oscarja sincs :( elfuserált egy világ a miénk:D

  2. Karakterek és sztori szempontjából ez egy nagyon hálás terep. Itt a rendezőnek kell nagyon észnél lenni, hogy ezek a sorsfordító, nagy családi veszekedések ne legyenek giccsesek és megmaradjanak abba a reális környezetbe, mint szereplőik.

    Amy és Glenn smink és maszkmunkája zseniális.

  3. American Dreams and Nightmares címmel van egy beszélgetés az íróval a Portal podcast-on, ott már beszélt a filmről, és persze a könyv hátteréről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.