Összejön a Don’t Look Up

Adam McKay (The Big Short) új “komédiája” a Netflixen, és iszonyat durva a szereplőgárda: Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Jonah Hill, Himesh Patel, Kid Cudi, Matthew Perry, Tomer Sisley, Rob Morgan.

A történet: két csillagász a médián keresztül arra próbálja figyelmeztetni az emberiséget, hogy jön egy Föld pusztítő aszteroida.

human
írta
2020. 10. 15. 03:12
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Összejön a Don’t Look Up” bejegyzéshez

  1. Feltehetoleg azert ezeknek az embereknek nagy resze ugy fog feltunni mint pl Margot Robbie a Big Shortban: egy-egy jelenet erejeig. Kizartnak tartanam, hogy akar egy Ocean’s szintu csapat tagjai lennenek ok, nagyjabol egyenlo vasznon toltott idovel

  2. már azt hittem valami új karácsonyi családi komédia. de el is olvasva a hírt már más a leányzó fekvése, a big short ott van a legkedvencebb filmjeim között. és oh boy, tetszik ez leírás

  3. Nem bizok Adam McKay rendezői képességében annyira, hogy Ariana Grandeból kihúzzon egy értékelhető teljesitményt, ugyanakkor DiCaprio szarra nem szokott igent mondani, szóval a film összességében tuti jó lesz.

  4. Biztos nagy ötlet, de a leírásból ez nem derül ki. Tipp: senki nem fog hinni nekik? Ehhez kell a sztárparádé?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.