Kik is lesznek a The Batmanben

Elvileg az immáron Chicago-ban történő forgatásról jöttek az alábbi képek, és nézzétek azokat a jelmezeket. Nyilván nem tudni semmit arról, hogy miképp szövik őket a történetben, és az ott nem Gal Gadot, szóval nem az az univerzum, de akkor is érdekesség. lehet olyanok mint a hokiruhások voltak Nolannál?

human
írta
2020. 10. 19. 20:03
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Kik is lesznek a The Batmanben” bejegyzéshez

 1. Ilyen gagyi ruhákkal biztos nem lesznek fontosabb szerepben. Valami jelmezes buli és ennek öltöztek be. Talán csak easter egg lesz, pár másodperc.

 2. Így van, valami beöltözős téma lesz. De legalább tudjuk, hogy részei az univerzumnak, nem úgy, mint mondjuk a Nolan trilógiában. Ergo lehet crossover, meg JL ezzel a Batmannel.

 3. Én annak örülnék a legjobban, ha ahogy a valóságban, úgy ebben a világban sem létező emberekről beszélnénk Superman és WW kapcsán, csupán képregény- és mozihősökről. Maradjunk csak meg a “realitás talaján”.

 4. marveléknél spider-verse, dc-nél flashpoint lesz. olyanok mint a tv2 meg az rtl klub: ha egyik táncos műsort csinál, akkor a másik is :)

 5. Nem lesz crossover, a Fandome-on Walter Hamada megerősítette, hogy a The Batman a saját univerzumában van, nem abban, amelyikben a DCEU eddigi filmjei. Pattinson is valszeg 3 filmre írt alá, nem gondolnám, hogy JL filmbe benne lenne, a Batmant is azért vállalta el, mert nem egy hagyományos szuperhősös film lesz /a trailert látva legalábbis/.

  Amúgy egyetértek, halloweenes jelmezparti, viszont ha van róluk jelmez, akkor valamilyen módon jelen kell lenniük abban a világban /lehet a képregények lapjain csak/.

  Érdekesség viszont, hogy egy Metropolisos újságcikket is lehet találni a film kapcsán, amiben viszont meg van említve Superman:

  https://preview.redd.it/l8vomzx87ot51.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=e90357d3ea60deee3e93a8ddc8ea92ae9ec5defa

  Egy másik cikkben Bella Real is meg van említve, akit ugye a Jayme Lawson játszik /ő az, aki a Julliardról jön/.

  https://preview.redd.it/lepqh6kueot51.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=07b1adf8d328a14686e6b03dd6449d47c1aa89f6

  Aztán lehet találni a helyszínen, ahol forgatnak utalást Mr. Freeze-re /a Destroy GothCorp az egyik plakáton/

  Bár lehet, hogy ezek csak ilyen fun easter egg-ek.

 6. Ez biztos olyan jelenet mint mikor a Shazamban Billy eldobja a batman babát. Csak persze komolyabb

 7. Mint hogy a képen a több figura is jelmezben van, így tuti valami party lesz. Nem kell sokat belelátni.

 8. Csakegysrac: Batman, mint a realitás.. jól van. Akkor tennék a legjobban, ha szépen építenék a crossovereket, minél gyorsabban.

 9. ibenny: Ezért is tettem idézőjelbe a realitás talaja részt. Egy végtelen erejű földönkívülinél és egy kvázi istennőnél mindenképpen földhözragadtabb egy denevérruhás önbíráskodó, NEKEM nem hiányoznak ők ide, és azt érzem, hogy az izzadtságszagú univerzumépítés helyett különálló filmekben gondolkodás tenné a legjobbat a DC moziknak. Attól még lehet valami DCEU, vagy nyíltan alternatív világ.

 10. Vagy a Stáb készül a Halloweenre.
  Én nagyon remélem, hogy ez nem lesz benne, mivel Batman kezdetéről szól a film és ha már ilyen FAN emberek léteznek, az azt jelenti, hogy Batman második vagy harmadik generációs hős, és Bruce Superman sztorikon nőtt fel. Robin filmként megérteném, Batmanként gáz!

 11. Teljesen különálló univerzum lesz. Viszont ha ezek a gagyi szereléssel rendelkező valakik benne lesznek a filmben, akkor egyértelmű, hogy ebben az univerzumban is létezik Superman és a többi hős. Attól, hogy ez egy földhöz ragadt, sötét tónusú trilógia lesz, attól még a DC világa létezhet Gotham körül. Sőt…
  Tele lehet rakni a filmeket utalásokkal, hiszen ki tudja hogyan teljesít majd a kasszáknál a film, utána pedig biztosan lesznek összevonások, crossoverek.
  Gyakorlatilag a Warner megmagyarázta a sorozataival az univerzumok összemosását/létezését. Innen gyakorlatilag azt csinálnak a karaktereikkel, amit csak akarnak. Abszolút nem lehet kizárni semmilyen crossovert. A kérdés csak az, hogy a DC vagy a Marvel meri meghúzni előbb a legnagyobb/legelvetemültebb dolgokat.
  De nyilván most nagy a szabadság…Kíváncsian várom:)

 12. Csakegysrac: nem értünk egyet, de nincs ezzel különösebb baj. Úgy gondolom, ezek a filmek/karakterek nem létezhetnek vákuumban, igenis egymés mellett kellene létezniük, nem elszeparált univerzumokban. Ha ezt komolyan gondolják, szerintem óriásit hibáznak, nem szeretem a Marvel-féle dolgokat, de ők is azzal húztak igazán nagyot, hogy szépen felépítették a crossoverekkel a közös filmjeiket, meg is lett az eredménye. Ez a DC-filmeknél legalább olyan jól működne, ez a szigetszerű berendezkedés viszont egyáltalán nem tesz jót.

  A Nolan-filmekkel ugyanez volt a bajom, egyébként, Batman _nem_ önmagában létezik..

 13. En nem vagyok egy nagy dc szakerto, de ha Batman itt meg csak karrierje elejen bukdacsolo ifju siheder akkor Superman elvileg meg Smallville-i lakoskent fut a vonat mellett a farmig ahol el, nem?
  Amugy en is a jelmezbalos jelenetre szavaznek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.