Sajnos tényleg lesz Battlestar Galactica film

Miközben Sam Esmail producerkedésével (valami Mr. Robotról híres) épp új sorozatot csinálnak a BSG brandhez (új történet a 2006-os sorozat szellemében és mitológiájában), addig a film változat sem halt el. Legutóbb 2 éve hallottunk róla, akkor épp új, remek írót kapott a projekt, de a héten a teljes sokkfaktorra mentek, mivel a korábbi anyagokat kidobták, és:

Simon Kinberg lesz az írója és a producere a Battlestar Galactica filmnek. Kinberg rendezői pályafutása eddig: egy sorozatrész, The Dark Phoenix, The 355. Íróként híresebb, hiszen Jumper, X-men filmekből egy csomó, köztük a Dark Phoenix, This Means War és hasonlók szegélyezik útját.

Battlestar Galactica is one of the holy grails in science fiction,  and I couldn’t be more excited about bringing something new to the franchise, while honoring what’s made it so iconic and enduring. I’m so grateful that Dylan and my partners at Universal have trusted me with this incredible universe.

Kinberg

6 hozzászólás a “Sajnos tényleg lesz Battlestar Galactica film” bejegyzéshez

  1. Új sorozatnak, vagy filmnek, inkább az első sorozatot kellene megidéznie! Ott nem pusztult el minden kolónia, és a köztük utazásra, vallási ellentétre is építettek.

  2. Fasza lesz, mert egy film időkeretében egy terminator az urben mélységig lehet vele eljutni.

  3. @human:

    Tehát író és producer lesz, erre kiemeled mit rendezett. Értem a Dark Phoenix szar, a days of the future past meg csak említésre se kerül, hát, végülis csak egy x-men film. Nem volt ez kicsit elfogult? Te szoktad mondani, hogy a stúdió így belenyúl, úgy elrontja, hát a Dark Phoenix eredetileg 2 filmként íródott, majd kiadták, hogy akkor told össze, szerinted ez nem a katasztrófafilm receptje? Mennyire múlt ez az írón?

  4. @heidfeld:

    Jó hogy mondtad, még nem láttam, megnézem azt is, a legutóbbi hatalmas élmény volt, érdekel miből nőtt ki.

    @Llew:

    Én sem látok semmi szálat, ami mentén ez 2 órában érdekes lehet, de hátha van egy jó ötletük.

  5. cherockee: szerintem végül a rendezést is rátolják, és kiemeltem az írásait, nem értem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.