Spider-Man 3, They Cloned Tyrone, Maestro, Thor 4. #SnyderCut, Power Rangers, Come Play, Legally Blonde 3, Blessed Event, Bullet Train, Deathstroke, The Meg 2

A Spider-Man 3 már forog New Yorkban.

Követitek az oldalt már facebookon? Jó kis kiegészítés az itteni komolyabb hírek mellé.

Jonathan Entwistle (It’s the End of the F—ing World) fejleszt Power Rangers filmet és sorozatot.

A héten nem csak az derült ki, hogy a Jared Leto-s Joker jön a Justice League Snyder Cutba, de az is, hogy Deathstroke is, avagy Joe Manganiello is ott van az utóforgatáson.

A Happiest Seasont eredetileg moziba szánták Kristen Stewart főszereplésével, méghozzá Clea DuVall első nagyfilmes rendezésében. Végül a Hulu vásárolta fel. Ünnepi hangulatú romantikus komédia, egyelőre elég ennyit tudni.

Ben Wheatley (High Rise) rendezi a The Meg folytatását. Az első részen dolgozók többsége visszavárható.

A Legally Blonde 3-ra 2022-ig kell várnunk, jelenleg azt a májust nézték ki neki.

A Thor 4 forgatását pedig januárban tervezik kezdeni Hemsworth állítása alapján. Azt is elejtette, hogy Waititi még ezerrel dolgozik a forgatókönyvön.

A They Cloned Tyrone egy Netflixre érkező scifi thriller lesz, amiben John Boyega mellett feltűnik Jamie Foxx és Teyonah Parris is. Bár a történetet eléggé őrzik egyelőre, de Boyega azt mondta, hogy amcsi Attack the Block-hangulat várható.

Jeremy Strong is érkezthet Bradley Cooper következő rendezésébe, a Maestro-ba. A film Leonard Bernstein és feleségének a házasságából mutat be 30 évet. A főszerepben Cooper és Carey Mulligan.

Kevin Costnerből nem tudták kihúzni, hogy szerepel-e a Justice League Snyder Cutban.

Aaron Taylor-Johnson is érkezik a Brad Pittes Bullet Trainbe.

Az Articot rendező, korábban youtuber Joe Penna egy II. világháborús filmet készít. A Blessed Event egy B-24-os bombázó legénységéról szól, akik mindenen átrepülnek mélyen az ellenséges vonalak mögé, hogy teljesítsék a küldetésüket.

A Come Play horrorból egy részlet:

11 hozzászólás a “Spider-Man 3, They Cloned Tyrone, Maestro, Thor 4. #SnyderCut, Power Rangers, Come Play, Legally Blonde 3, Blessed Event, Bullet Train, Deathstroke, The Meg 2” bejegyzéshez

  1. Snyder leforgatja Affleck Batman filmjét is ?

    Hollandnak elég sűrű lehet a naptárja most, Uncharted is forog, meg a Póki is most már.

  2. Pont az unchartedes forgatás miatt reméltem, hogy a Garfield-es póksztori lezáró részét kapjuk meg. De sajna nem, pedig szerintem teljesen szerethető volt.

  3. Justice League-nél nem csoda, hogy jön Joker is meg Deathstroke is, simán olvasható a sorok között, hogy nagyon túlzó volt az a 4×1 óra, amit bejelentettek.

    Remélem, egyszer forgatnak egy doksit erről, mert az még a filmnél is érdekesebb lehet.

  4. Szóval a “Snyder cut” nem létezett mert hónapokig csinálják hozza az utóforgatást. Ami nem baj csak nem kell hülyét csinálni a 14 évesekből akik beszopták, hogy Snydernek kész volt egy kurva jó film csak nem engedték neki lejátszani.

  5. Alex: Megvolt az ő vágása is, nyílván CGI meg egyebek nélkül. Az első bejelentésnél arról volt szó, hogy csak az utómunkára kapnak keretet. Csak most hogy lett rá plusz lóvé, meg minisorozatban gondolkodhatnak, kihasználják a lehetőséget.

  6. A Meg 2 érdekes lesz Ben Wheatley rendezésében. Persze nem reménykedem túlzottan, hogy bármennyi kis szabad kezet kapna egy ekkora blockbusternél. Pedig biztos jót tenne a filmnek, ha belevinné a saját kézjegyét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.