Forog a Moonfall

Tudjátok, Emmerich filmje amiben a Hold elindul a Föld felé, és ez beláthatatlan következményekkel járhat. Mármint a katasztrófafilmek mesterénél biztosan.

A csapó mellé még az a hír is befutott, hogy Donald Sutherland és Eme Ikwuakor is csatlakozott a szereplőgárdához.

human
írta
2020. 10. 26. 18:29
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Forog a Moonfall” bejegyzéshez

  1. Azon a ponton amikor már a csapón látható állapot fennáll, hát, ott már nem nagyon van nem depressziós végkifejlet, mondhatni elég nagy a presszió arra, hogy ne annyira érezd jól magad.

    A fickó megtalálta a zsánerét azért rendesen, aktuális világvége, csodálom, hogy nem vírus, vagy az túl valós lenne, és nem mókásan ostoba?

  2. cherockee: Ha csak nem hold méretűre nőtt vírusokról lenne szó, különben hol maradna a látvány? Nem tudom, mit tud kitalálni még az öreg, amivel el lehet pusztítani a Földet. Lassan ráfordulhatna a Stargate-re, mert mintha azt mondta volna pár éve, hogy azzal is akar kezdeni valamit, vagy az már kuka?

  3. valamit amúgy is be akar jelenteni a NASA a Holddal kapcsolatban:D lehet rátapintott az öreg?:D
    Szeretném hinni, hogy az independence day: resurgence vagy a 2012-nél nem lesz rosszabb

  4. A katasztrófa pornó nagymestere.
    Filmjei mindig is a látványról szóltak, abban pedig nagyon is jó. Nem a karakterek vagy a dráma miatt ülünk be a filmjeire.
    Én várom.

  5. Ha látok egy pár perces jelenetet ahol eljátszogat az árapály megváltozásával és annak következményével akkor már elégedett leszek.

  6. Szeretem az ilyen filmeket ( Deep impact, Holnapután, 2012 ), remélem nem fogják túlzásba vinni a családi szálat.

  7. Nyugdíjba kéne vonulnia Emmerich-nek, mióta nyíltan kijelentette hogy meleg azóta a filmjei is langyik :D. Viccet félretéve ezek a filmek már tényleg nem látványosak, BAY-el ellentétben nem fektet az akciójelenetekbe sok energiát, de szerintem szimplán csak tehetségtelen.

  8. Inkább nézzétek meg a Greenladot!

    Nem a látányorgián van a hangsúly,de különben az is korrekt. Viszont sokkal többet nyújt érzelmi oldalon mint a már klasszikusnak számító világvége filmek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.