Kate Winslet az Avatar 2-ben

Az egyik víz-személyt alakítja. Water person, ahogy a producer mondja, mindenki értse ahogy akarja? A lényeg a kép:

human
írta
2020. 10. 27. 04:02
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Kate Winslet az Avatar 2-ben” bejegyzéshez

  1. Bármilyen is lesz, hatalmas tisztelet minden készítőnek. Azért éveken át majd minden nap lemenni oda víz alatt búvárkodni és dolgozni azért nah. Kell az elhivatottság 😀

  2. Az 5. részben megtalálja DiCapriot és felélesztik Avatar testben. Bumm, kész a Cameronverse, mehet nyugdíjba.

  3. 2 ThomassLord: Ez nagy volt :D

    Nem értem mi lehet az a többlet amit ez a filmkészítési metódus hozzátesz, és miért nem lehet ezt hagyományos módon elkészíteni, de kíváncsian várom.

  4. Ez a lenyűgöző benne igazán:

    “From Kate Winslet’s recent interview in @hollywoodreporter: “I had to learn how to free-dive to play that role in Avatar, and that was just incredible. My longest breath hold was seven minutes and 14 seconds, like crazy, crazy stuff.””

  5. Nekem az rontja el az idillt egy filmben látható tengeri jelenetben, amikor nyitott szemmel búvárkodnak. Sós vízben azért ez kihívás, míg az ilyen jeleneteket feltételezem édesvízben veszik fel. Ugyanígy elég áramvonalas test és technika kell hozzá, hogy le tudj merülni mélyebbre anélkül, hogy a víz feldobna.

    Az Aquamanben elég jól me tudták oldani a víz alatti jeleneteket, így tényleg kiváncsian várom, hogy mennyit változtat az igazi merülés, ha így meg az arcjátékot nehezebben tudják rögzíteni.

    Én életemben csak egyszer voltam intro merülésen, s bár a korallok és a több ezer hal tényleg Némó nyomát idézték, de közben egyszerre csodálatos és félelmetes is volt, mert amiatz aggódtam, hogy a búvár csutora kiesik a számból vagy ahogy víz feljött a szemüvegemben vagy jött egy cápának látszó sötét árnyék vagy ahogy hallottam a saját szívdobogásom stb.

    evilskati : Köszi. 7 perc az nem semmi! Tényleg megszállottak.

  6. 5: Ez a hét perc azért úgy jön ám csak össze, hogy előtte tiszta oxigént lélegeznek, anélkül náluk is csak a normális 2-3 lenne.

  7. Cameronnak nem szóltak, hogy a viz lehet digitális is? Mármint eddig is voltak vizalatti CGI jelenetek, és korrektul néztek ki. Nem vagyok benne biztos ennek mi lesz a praktikai előnye, tekintve hogy úgyis digitálisan újraalkotják az egész jelenetet.

  8. Venom:
    Ezt én sem értem, mert még ha helyszínen vennék fel az oké, de ez kis medence, a ruha is más nyilván, mint a végleges megjelenés. Ha meg csak referenciának kell a mozgáshoz, a haj és a ruha/jelmez fodrozódásához, akkor nem lett volna egyszerűbb profi búvárokkal felvenni, amit fel kell venni?

  9. Ez már szerintem az a bullshit kategória, amikor azért tesznek meg dolgokat, mert megtehetik. Kb. mint amikor azt próbálják bemagyarázni a F1-ben, hogy most, hogy ráköltöttek 10 milliót pluszban az aerodinamikára, így oda tudták tenni azt a lapátocskát még az oldalboxra, és ettől a leszorítóerő mennyit növekedett, és mindezt azért, hogy persze majd mennyivel előbbre fogja vinni a komplett autóipart egyszer.

  10. Szerintem Cameron nem elsősorban a filmet készíti és értékesíti, hanem a forgatás alatt kifejlesztett/kipróbált technológiákat és módszereket, az lesz az igazi aranyeső. Ha film is bejön, az már csak hab a tortán. :)

  11. Azért tényleg a kalappal a színészekkel, nem kis meló így dolgozni.
    Meg az operatőrnek se lehet egyszerű :D

  12. 9: Igen, ez bennem is felmerült, hogy megéri e a plusz 10%-al tökéletsebb látványért 5000%-al több melót beletenni, de ha Cameronnak megéri, akkor várjuk kíváncsian.

  13. Mondjuk az tény, hogy Cameront Abyss-éhez hasonló mínőségű víz alatti jelenetek azóta sem születtek (aki nem látta sürgősen pótolja) ott valami erőmű óriási hűtővíz tartályában forogtak a víz alatti felvételek, ott sem volt hajlandó megalkuvásra.

  14. Mások több ezer dollárt fizetnek, hogy profi felszereléssel és oktatóval búvárkodjanak…….. :)

  15. Tom Cruise, űrben forgatás? Amit az ember ki tud próbálni azt meg is próbálja. Ha bejön bejön, ha nem, attól ők még csináltak valami extrát és színesebb lett az életük.

  16. Igen csak Tomnál még lehet valami történeti dolog is lesz a filmben, nem csak a látványt próbálják eladni :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.