Újra moziba küldik Alitát

Annyira nincs semmi, hogy ha valaki látványos dologra akar menni, akkor így utólag megnézheti páradmagával a Battle Angelt. Aztán dühönghet a cliffhanger végén, hiszen nagyon valószínűen nem lesz folytatása.

15 hozzászólás a “Újra moziba küldik Alitát” bejegyzéshez

 1. Szerintem jó ötlet.
  Nem volt egy hihetetlen kiemelkedő film, de teljesen jó és élvezhető, így ha pár millióval növeli az amúgy sajnos nem túl combos bevételeit, akkor már jól járt mindenki.

  Amúgy meg a főszereplő karaktere egyike a legfotórealisztikusabb karaktereknek valaha. Nem kis munkáját volt ebben RS színésznőnek és a CGI csapatnak és cégeknek.

 2. Miért nem várható folytatás, nem volt sikeres? Én kifejezetten élveztem az első részt, pedig nem is számítottam rá.

 3. ha az Alita annyit hoz, hogy folytassák, akkor az elmúlt 10 év buktáját moziba küldik másnap :) kizárt, hogy a mostani bevétel felhúzza ennyire

 4. viccet félretéve, nem kárörvendek amúgy, nekem is több kedvencem van, amit láthatóan franchisenak terveztek, de sosem lesz belőle semmi. Ki ne nézné a Nice Guys folytatását például? Vagy ott volt a John Carter, ami jobban bejött, mint a többségnek.

 5. Na a John Cartert nagyon adnám. Méltatlanul alul értékelt :D
  Mondjuk én a könyveket is szeretem.

 6. John Cartert sajnáltam, hogy nem folytatták. Nice Guysnak nem is tudtam, hogy lett volna folytatása. Persze jó lenne.
  Alita meg… ebből miért nem vágtak egy extended verziót? :D :D

 7. Akkor nem vagyok egyedul a John Carterrel:D borzasztoan faj, hogy nem keszult folytatas hozza.

 8. Mintha nemrég olyasmit olvastam volna, hogy már dolgoznak a folytatás előkészítésén. Ezek szerint csak a készítők, színészek, meg mindenki szeretné, csak a stúdió nem akarja?

 9. Jogos, most így utána kerestem, több oldalon is említik, hogy ugyan még nincs hivatalos berendelés, de közben ugyanott szinte tényszerűen közlik, hogy már készül a forgatókönyv, visszatérnek a rendező(k) és a színészek is, tehát közben meg olyan, mintha mégis csinálnák. Fura. Na mindegy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.