A Warner Bros. elégedett

Nyilván a Tenetről van szó, és most a Warner CEo-ja, Ann Sarnoff nyilatkozott. Örül, hogy moziba küldték, és meg vannak elégedve a film (anyagi) eredményeivel.

We’re very pleased with the results of Tenet. A couple of things: we knew it would over index in the international markets. Christopher Nolan has a huge following, of course in the U.S., but his other movies have typically over indexed in international markets. If you remember back in June, July, August, the international markets were more open. We had this amazing movie, I don’t know if you’ve seen it, that really deserved to be seen on the big screen.

Ugye a Warnert birtokló AT&T borúsabban látta korábban:

I can’t tell you that we walked away from the Tenet experience saying it was a home run

human
írta
2020. 10. 30. 03:49
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “A Warner Bros. elégedett” bejegyzéshez

  1. mi mást mondhatnának? :) még a marketing sem jött vissza.

    nézzük szubjektíven, hogy jelen körülmények között ez nagyon szép eredmény? akár. ha még most esetleg eladnák valamelyik streaming szolgáltatónak 200 millióért, akkor nem is állnának rosszul, de az valahol a vereség beismerése lenne.

    na mindegy is, többször kibeszéltük, hogy mi lehetett a háttérben, de ez a fingfestés ennek ellenére is felesleges.

  2. Persze a tulajdonos szerint bukás, a de a stúdió szerint minden jó :D Mi szükség erre ???

  3. Ez tökre olyan, mint mikor a rendezők éltetik előre a filmet: “Báttya olyan fasza lesz a film, ilyet még nem láttál!” – mi mást mondanának. Mennyit buktak végül rajta? 50-60 milliót? Elsöprő siker..

  4. Nekem szimpatikus, akkor majd a jövőben más egyedibb rendezőkhöz is dobhatnának ekkora költségvetést, ugyanilyen arányú megtérüléssel számolva! Haha, biliben a kezem…

  5. próbáljuk meg pozitívan nézni. Ha sikerült lefaragni a marketing költségből (a vírus miatt azért sok szempontból visszafogottabb lehetett a kampány) akkor esetleg lehetnek most 0 körül.

    És itt jön, hogy a digitális forgalmazás/streaming még el s kezdődött és szerintem rengetegen vannak akiket érdekel a film, de nem ment el moziba (én sem láttam még)

  6. Most őszintén volt rá esély, hogy nem ezt mondja?

    Venom: Klasszikus dvd kommentár, a rendező élete munkája, a színészeknek fantasztikus szerep, mindenki imádta

  7. walker: még közelében sincsenek a 0nak, még akkor se, ha 0 volt a marketing. A mozibevétel jó esetben fele az, ami visszamegy a stúdiókhoz, főleg a nemzetközi forgalmazásnál. Még egy 60 milla kell csak ahhoz, hogy a készítési költség meglegyen, és tippre összesen még 260 kéne, hogy nullán legyen a film.

    De amúgy igen, szerintem is a VOD forgalmazás még tesz majd hozzá rendesen, meg a streaming, szóval annyira nem fog veszteni rajta a Warner, ami az évhez képest jó eredmény is lehetne akár, de amikor befektettek 300-350 milliót akkor nem nullára akarták kihozni magukat egy Nolan filmmel.

  8. Azt is még simán bejátszhatják,mint most sok korábbi filmnél (lásd: Alita) ,hogy késöbb újra moziba küldik a filmet! Aki esetleg otthon nézte és szeretné nagyvásznon látni akkor tuti elmegy rá! Abból is lesz még bevétel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.