Kecsap: Shang-Chi, Going Electric, Richard Pryor, Creed 3, Evil Dead Rise, Queenpins, Bullet Train, Shotgun Wedding, Born to Be Murdered, Tony Jaa, The Black Phone, Mother’s Instinct, The Cellar, The Billion Dollar Spy, Universe’s Most Wanted, The People Under the Stairs

Meghalt Sean Connery.

Vége a Shang-Chi forgatásának, ami azért is kicsit szó, mert anno még a márciusi-májusi karantén helyzet szakította félbe korábban.

Úgy néz ki lefújták a Timothée Chalamet főszereplésével tervezett Going Electric-et, ami egy Bob Dylan életrajzi film lett volna James Mangold rendezésében.

Ha már életrajzi filmet, akkor a Richard Pryorról szóló írására és rendezésére Kenya Barris az MGM kiszemeltje. “Pryor had a voice that was distinctly his and, in many ways, comedy since then has been derivative of what he created. To me, this is a film about that voice, the journey that shaped it, and what it took for it to come to be.

A Creed egyik producere beígérte Michael B. Jordannak a Creed 3 rendezését, szóval ha lesz film, akkor valószínűleg így valósul meg, plusz így gondolom könnyű lesz a főszereplőt is megtartani.

Az Evil Dead Rise forgatókönyve szitne nulláról újra lett írva, és modern kori városi legendás móka lesz.

A Queenpins főszereplője Kristen Bell lesz, a gárdához, avagy Kirby Howell-Baptiste, Vince Vaughn és Paul Walter Hauser mellé pedig most csatlakozott Bebe Rexha. Egy a társadalom és a férje által ignorált feleség illegális kupon klubbot indít, amit iszonyat károkat okoz nagy cégeknek.

Brian Tyree Henry is csatlakozott a Brad Pittes Bullet Trainhez.

A Shotgun Wedding a Lionsgate-től érkezik, méghozzá Jennifer Lopez & Armie Hammer főszereplésével. Az akció-komédia rendezője Jason Moore (Pitch Perfect). A főszereplő pár egy távoli helyen rendezett esküvőre gyűjti össze a meghívottakat, de kezdenek közben kiábrándulni egymásból. Aztán mindenki élete veszélybe kerül, és ketten kell megmenteniük mindenkit, már persze ha nem ölik meg egymást előtte.

A Netflixhez került a Born to Be Murdered thriller, amiben John David Washington és Alicia Vikander ropja. Egy Athénban nyaraló párról szól, akik belekeverednek egy erőszakos összeesküvésbe. A zenét  Ryuichi Sakamoto (The Revenant) szerzi.

A Starlight igyekszik összehozni egy akció-thriller trilógiát Tony Jaa főszereplésével, amiben Jaa egy 3 éve eltűnt legendás bérgyilkost alakít, akire hirtelen elkezd vadászni az összes bűnöző és igazságszolgáltató szerv. (John Wick Much?). Rendező még nincs, de jövőre akarják forgatni.

Scott Derrickson (Sinister, The Day the Earth Stood Still) rendezi a The Black Phone-t a Blumhousenak. Egy férfit elrabolnak és 6 gyerek vérével bekenve bezárnak egy pincébe, ahol csak egy antik telefon van, ami nincs bekötve sehova, mégis csörög minden éjjel, a halottak telefonálnak…

Jön a Duelles remake, méghozzá Mother’s Instinct címmel. A rendező ugyanaz, mint az eredetié, csak most Anne Hathaway & Jessica Chastain a főszereplője a pszichológiai thrillernek. A történet a 60-as években játszódik, és két barátnőről szól, akiknek tökéletese az élete, a férje, a kertje, de valami szörnyű dolog történik.

The Cellar egy ír horror-thriller lesz Elisha Cuthbert és Eoin Macken főszereplésével. A főszereplő lánya nyom nélkül eltűnik az új házuk padlásán, és a nő rádöbben, hogy egy nagy hatalmú valami áll a dolog mögött.

Hidegháborús thriller lesz a The Billion Dollar Spy, méghozzá Mads Mikkelsen és Armie Hammer főszereplésével. A rendező Amma Asante. Egy megtörtént eseményen alapul, amikor is a CIA moszkvai ügynöke összebarátkozott egy szovjet mérnökkel, aki látszólag csak a családját akarta kimenekíteni az szovjetunióból.

A White Bird: A Wonder Story képregényfeldogozás rendezője Marc Forster lesz, a forgatókönyvírója pedig Mark Bomback (The Art of Racing in the Rain, War for the Planet of the Apes).

Dave Bautista lesz az Universe’s Most Wanted sci-fi akció főszereplője. A rendező Brad Peyton (Rampage), és nagyjából úgy írható le, hogy a földön egy kisváros mellett leszáll az űr fegyencjárata, a helyiek pedig segítenek a smasszernek elkapni a szétözönlő szökevényeket.

The People Under the Stairs remake is készül Jordan Peele producerkedésével.

17 hozzászólás a “Kecsap: Shang-Chi, Going Electric, Richard Pryor, Creed 3, Evil Dead Rise, Queenpins, Bullet Train, Shotgun Wedding, Born to Be Murdered, Tony Jaa, The Black Phone, Mother’s Instinct, The Cellar, The Billion Dollar Spy, Universe’s Most Wanted, The People Under the Stairs” bejegyzéshez

 1. Sir Sean Connery halála külön postot érdemelt volna..

  Ha már film hírekkel foglalkozó blogrol van szó, akkor ennyire tisztelhetnenk a személyét (nem kevés kult. filmet tett le az asztalra)

  Sry nem trollkodni akarok, de ezt elfogadhatatlan nak tartom.

  Peace

 2. Shannus: már többször kifejtettem, hogy miért nem kapnak a halálhírek külön posztot, egyáltalán nem olyan egyszerű, mint gondolod.

  Legutóbb ezt válaszoltam:

  [a halálhírről: megérintett, de nem hozok le ilyet, mert hiába igyekszem a híreket tényleg megírni, ez szerintem domnálja a napokat és nem illene ide annyira, + engem mindig elszomorít az is, aki kimarad a nagy helyeken, viszont mindenki meg szinte kitenne egy blogot, csak az utóbbi hónapok hatalmas veszteségei: Jerry Stiller, Joe Ruby, John Cazale, Wilford Brimley, Olivia de Havilland, Joel Schumacher, Kelly Preston, John Saxon, Ennio Morricone, Sir Ian Holm, és természetesen Chadwick Boseman]

 3. Shanuss: még régebben írta human, hogy szándékosan nem ír halálhírekről, mert egyrészt hol húzod meg a határt (mindig jön majd valaki, aki szerint ez és ez az ember posztot érdemelt volna), másrészt itt a filmekről akar írni és kész. Szerintem szép gesztus volt az Indy-s kép róla.

 4. Érdekes a 43 évesen elhunyt Boseman-ről egy sort sem írtál Human míg rá nem kérdeztek többen és képet sem raktál ki, semmit, totál figyelmen kívül hagytad. Ellenben a 90 évesen elhunyt Conneryrol azonnal írsz. Sztem tartsd magad egy bizonyos rendszerhez, tehát vagy tényleg ne írj az elhunytakról egyáltalán vagy írjál rendesen mindenkiről. Mert ez nagyon rossz h valakiről írsz valakiről nem, plane h egy fiatal színészről aki tényleg tragikusan hunyt el semmit nem írtál de egy 90 evesrol meg igen.

 5. Fizdale
  Vagy szövegértelmezési gondjaid vannak, vagy személyeskedni akarsz, őszintén nem értem mire jó ez….
  Chadwick, Sean őszinte részvétem, nyugodjatok békében.

 6. Szegény Human, ha van fajta sapka azért, ha nincs akkor… :)

  Számomra ez is visszaadta valahol basszus Connery-hatását, hogy Human, aki nem tesz ki ilyen híreket, ennek ellenére szolidan megemlítette. Egyszerűen megkerülhetetlen.

  A cikkhez: kíváncsi leszek Pyort ki alakítaná.

 7. Fizdale: mivel most már rendszeresen van kecsap így gondoltam beleteszem mostantól ide ezeket a híreket is, azért csak lehet változni

 8. Thank you, Sir Connery!

  Mikbe bele nem kötöttök!
  Komolyan, ő írja a blogot, meginokolja, hogy mit miért, de mégse jó! Gondolom, mindenki értesült máshonnan az esetről, de úgy döntött, megemlíti, gondolom azért, mert tényleg akkora legenda volt! A fiatalabbak halála, más okból tragikus, ezt nem lehet hasonlítgatni.
  Ez egy személyes blog, nem közszolgálati média, fogadjuk el.

 9. R.I.P. Sean.

  Sok érdekes hír érkezett, mindeközben nálam Scott Derrickson is bekerült a majd ha látom az előzetest akkor elhiszem hogy csinált végre valamit kategóriások közé.

 10. Egyeseknek milyen problémáik vannak…
  Nekem nincs bajom azzal, hogy human nem írja meg, hogy ki halt meg. Akkor filmbuzi helyett, lehetne az oldal neve filmeshalottak.
  De Sir Sean Connery akkora legenda volt, amit nem hiszem, hogy a mai sztár színészek el tudnak érni. Így nem lehet említés nélkül hagyni a halálát, egy filmesblognak.

 11. Gyerekként imádtam a Master of Kung-Fu képregényeket, de attól félek, pont a lényege vész el filmben. Annak idején ez tech-harcművészeti téma újdonság volt, Shang-Chi robotokkal verekedett, a távolkeleti misztika sokadrendű dolog volt benne.

 12. úgy akarnék távozni, ahogy ő, álmomban, békésen. 90 év azért elég szép életutat sejtet, de ha már a felesége szerint egyre nehezebben fejezte ki magát, jobb, hogy nem kellett küzdenie még x évet… nyugodjék békében. Sziklában, briliáns csapdában, gyilkos napban szerettem a legjobban..

  Amúgy ez tényleg nem közszolgálati lap, hadd döntse már el Human, mit, hogyan hoz le:D manapság tényleg senkinek semmi nem jó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.