Deppet kirúgták a Potter előzménytrilógiából

A Warner Bros. felkérte, hogy távozzon a Fantastic Beasts franchiseból. Ugye az elő rész végén tűnt fel, a folytatásban is benne volt, és a harmadik filmbe is várhattuk volna 2022-ben.

I wish to let you know that I have been asked to resign by Warner Bros. from my role as Grindelwald in Fantastic Beasts and I have respected and agreed to that request

Depp

Mindezt azután, hogy az őt állítása szerint lejárató búvárlap elleni perét elvesztette, méghozzá úgy, hogy a bíró kimondta a feleségverésre: “lényegileg igaz”.

Itt van Depp teljes hivatalos közleménye.

human
írta
2020. 11. 06. 18:20
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Deppet kirúgták a Potter előzménytrilógiából” bejegyzéshez

 1. Jó, ez eléggé cinkes helyzet így, de amúgy egyből beugrott, hogy Jude Law helyettesíthetné, de közben rájöttem, hogy ő Dumbledore.

  Az a baj, hogy a karakterre épül az egész további filmfolyam, szóval rohadt jó helyettesítés kell. Kiírni nem lehet, G. Salamanderre meg ne helyezzék vissza a hangsúlyt, mert pont az volt a jó, hogy már nem csak ő volt a központi figura.

 2. Az ügyet nem nézve amúgy sem illett a szerepbe. IMO Johnny Depp csak Johnny Deppet tudja eljátszani, ami utoljára a Pirates 1-ben volt értékelhető, de engem előtte sem nyűgözött le.

  Az ügy rá eső részéről meg csak annyit, hogy aki saját bevallása szerint is úgy szétcuccolta az agyát, hogy csoda hogy az még működik, annak legyen gyámja; aki meg a SAJÁT tanúvallomásának tartalmát nem ismeri, mert azt a JOGI CSAPATA írta, az meg menjen börtönbe és legyen gyámja.

 3. Én Ethan Hawke-t választanám a helyére, korban is közelebb áll Jude Law fiatalabb Dumbledorejához.

 4. Ez azért ciki. Nem lesz itt 5 film, ha így haladnak. Így is Rowling is kicsapta a biztosítékot már, mert a múltkor állítólag már több ezer halálát kívánó Twitterbejegyzést kapott. Most pedig az egyik kulcsjátékost veszítik el.

  Mondjuk még mindig lehet egy átok / bűbáj, ami miatt arcot “cserél”. Esetleg visszajöhetne Colin Farrell, ha jól kötnék össze az első filmmel.

 5. Habár nem annyira tetszett ez a sorozat eddig, de a Harry Potter könyveket nagyon szeretem és azok alapján Depp semennyire nem illett a szerepre. A könyv szerint a karaktere egy jóképű, fiatal, sármos, csintalan vigyorú szőke srác. Nem ez a beteges kinézetű szociopata, ahogy a filmek ábrázolták. Nekem nem tetszett, de persze nem baj ha más meg szerette benne. :) Mindenesetre a botrányáról szerencsére nem tudok semmit, ezért örülök a hírnek. :D

 6. Ennek az embernek, vagyis inkább a filmes karrierjének valszeg vége van. Esetleg tucat b-zs kategóriában fog leledzeni, mint Nic Cage,és néhanapján becsúszik neki egy-egy elborultabb művészi filmalkotás, amit értékelni lehet a sok szemét között.

 7. Nekem se jött be a szerepben J.Depp. Jó dolog ez a csere.
  Ettől függetlenül (vele/nélküle) a második rész értelmetlen katyvasz volt.

 8. fellebbeznek majd, de az esetek túlnyomó többségében az nem igazán fordít a végeredményen..
  Nem igazán tudom, mit gondoljak, a széria különösebben nem érdekel, 1x megnéztem totál felejthető, talán a zene tetszett..de színész oldalról, hát..a karrierjét így tényleg totálkárosra törte. Mondjuk Spacey-t én anno jobban sajnáltam, sokkal tehetségesebb színész volt, (itt tényleg csak a színészi kvalitás miatt sajnálom, hogy mi volt a háttérben, azt hagyjuk) mint Depp, utóbbi a Karib1 óta tényleg kb önmagát/ugyanazt hozta minden egyes filmjében.. hát ez van

 9. blady: Itt azért lehet esélye a fellebezésnek, mert az ítélet egy vicc. A bíró az ítéletet száz százalékban Heard állításaira alapozva hozta meg. Heardtől nem kért és nem is kapott bizonyítékot, miközben a Depp által adott bizonyítékokat, mint például a felvételek, ahol Heard bevallja, hogy bántalmazta őt, figyelmen kívül hagyta (illetve elfogadta Heard védekezését, mely szerint önvédelemből ütött, miközben a felvételből egyértelműen kiderül, hogy nem).

 10. de azt értitek, hogy a WB ebbe nem mehet bele, az ítéletig kitartottak, és majd Depp szépen lepereli Heard mindenét ha nyer a fellebbezéssel, hiszen bizonyítéka van mitől esett el, de maga a stúdió teljesen korrekten, nem 1-2 tweet miatt rúgta ki, hanem a jogi úton ott volt amíg lehetett logikusan.

 11. komolytalan leszek:D női bírót kapott?:D A Chicago7 szépen körbejárta ezt a témát :D mármint hogy mennyire “pártatlanul” tud ítélkezni egy bíró..sajnos ebbe bárhol, bármikor bele lehet futni (nem saját tapasztalat, csak munkából adódóan látni ezt-azt).. Nekem már ez a “biztonsági emberke vallomása szerint a csaj Depp kezén nyomta el a csikket” sztori is meredek volt.. nem emlékszem pontosan, de mintha olvastam volna valami ilyesféle tanúvallomásról de ezek szerint ha létezett ilyen, ment a kukába..
  Stúdiói oldalról amúgy le a kalappal, szerintem ők ebből a helyzetből kihozták a legtöbbet, amit lehetett, egy rossz szava nem lehet rájuk senkinek. Manapság ez tényleg nagy szó, ha beüt a sz@r nem dobnak el mindent és futnak a szélrózsa minden irányába. Értelmes lények nyomai még fellelhetők itt-ott, juhéé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.