Lesz Bloodshot 2? WTF

Ha jól értem, akkor a Valiant képregénykiadót birtokló vállalat CEO-ja merte azt állítani, hogy Vin Diesel visszatér a Bloodshot folyatásába.

Az első rész a Covid járvány kezdetekor ment a moziban, de igazából nem csak azért bukott, szóval sok elemző nem fogadna arra, hogy lesz folytatása. Bár elvileg VOD-ban jól hozott.

human
írta
2020. 11. 11. 03:35
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Lesz Bloodshot 2? WTF” bejegyzéshez

  1. VOD-ban ha jól hozott, akkor még lehetnek jók a számok, főleg ha nem volt nagy elvárásuk. Gondolom nem úgy estek neki, hogy a DC mellé felzárkóznak majd.

  2. cherockee : aki Vin Dieselt teszi főszereplőnek és nagy elvárásai vannak, az igen nagyot téved az esetek nagy részében.

  3. Az a baj ezekkel az egynek jó volt és VOD-on jól hozott szintű filmekkel, hogy mivel így is nyereséges és nézik, ezért a gyártók meg sem próbálnak jobbat alkotni, ez is elég. Na nem mintha bárki is megváltást várna egy ilyen mozitól. :D Tényleg nem volt annyira rossz, mint a híre, de az Upgrade jobb ebben a témában. Jöhetne egy Hardcore Henry folytatás vagy egybeköthetnék a kettő stílust és POV menne a véres zúzás! :)

  4. Egynek elment, de kényszerrel, nekem teljesen érdektelen a folytatás. Lehetett volna belőle jó filmet csinálni, de nem sikerült.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.