Max Cloud-előzetes

Tron+Jumanji, avagy egy lány bekerül egy sci-fi verekedős játékba, és a főszereplővel közösen meg kell mentse az univerzumot. Főszerepben Scott Adkins, vagyis inkább ő a legismertebb benne.

Lassan minden fiók mélyén lapuló film előkerül? Legalábbis a VOD premiereknek most itt a terep, mindenki jobban foglalkozik velük, mert új filmet nézni jobb? Hát nem a Max Cloud lesz a megváltó.

human
írta
2020. 11. 12. 03:10
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Max Cloud-előzetes” bejegyzéshez

  1. Miért néz ki ez is ilyen sterilen? Mint a Breach, az is gáz, stúdió hangulat. Tök jó lenne a retro stílus, talán még a viccek is működni fognak, de ez a művi látvány már most tönkreteszi. A 2015-ös Kung Fury és Turbo Kid is ezerszer jobban fest, még most is, pedig azok “csak” rajongói rövidfilmek.

  2. Ez ilyen Youtube videó szinten van nekem, kihagyós. Kár, pedig ezek a nosztalgiadarabok sokszor múködnek nekem.

  3. A kinézet szerintem tudatos koncepció a játék- és a valóságbéli jelenetek elkülönítésére. Aztán majd kiderül, mennyire volt ez jó döntés a részükről. :)

  4. Hydro +1

    Gizmo – az elkülönítésre sokkal jobb módok is vannak ennél

    Komoly baj lehet, ha az elevator pitch-ben összefoglalható filmeket kiadják…
    Gondolom igazi munkára most nincs tér, idő meg pénz, és a valódi művészek, akik minőséget adnak ki a kezükből inkább élvezik a több évnyi hajtás gyümölcseit valami csendes, covid- és hisztériamentes helyen, ahol hűs a koktél, meleg a jacuzzi, van net és vadászhat pl. paradicsommadarakra vagy ha kedve szottyan, akkor bármi másra… vagyis kb. bármit csinál kivéve a munkáját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.