Pieces of a Woman-előzetes

Mundruczó Kornél új filmje, ami fesztiválsiker, és a Netflix is így vette meg. Főszerpeben Vanessa Kirby és Shia LaBeouf.

Egy nő elveszti az újszülött gyerekét, és ezt a gyászt kell feldolgoznia. Már a magyar feliratos előzetes is nagyon vidám. A poszter alatt lehet nézni.

December 30-án moziba küldik ahogy lehet, online január 7-től lesz.

9 hozzászólás a “Pieces of a Woman-előzetes” bejegyzéshez

 1. Kicsit hangulatra nekem beugrott a Manchester by the sea, az meg egy bitang erős dráma volt szintén. Az eddig látottak alapján ez nagyon jónak ígérkezik. Nyilván nem elsődleges prioritás most, de jó lenne azért 2021 januárban azért moziban látni.

 2. Trailer alapján úgy néz ki , lesz egy, Hollywood által sűrűbben foglalkozatott rendezőnk. Ráadásul , így az ínséges időkben , nagyobb figyelem összpontosul majd rá.

 3. Lehet, hogy azért, mert kisgyerekes anyuka vagyok, de már ezen az előzetesen kipottyant egy könnycsepp. De ne mondjátok el senkinek.

 4. Az előzetes tetszett, bár azt nem értem, hogy Kirby-n miért kellett túl húzni a photoshopot a poszteren.

 5. Jó lenne ha a Netflix ezt tolná az Oscarra, Kirbynél emlegették is ha jól tudom, azért nem nézne ki rosszul esetleg egy Mundruczó jelölés

 6. Az otthon szülés nagyon megosztó téma, és nem tudok nem arra gondolni, hogy ezt a filmet a közelmúltban nagy port felvert hazai események ihlették, ezért is nehéz megrendülés nélkül nézni a trailert. Drukkolok Mundruczó Kornélnak, hogy hosszú időre megvesse a lábát Hollywoodban.

 7. @Lordviktor:
  Poszter alapján limitáltan a mozikban. Gondolom ha jól teljesít akkor az esély megvan a kampányra.

  Egyébként kifejezetten erősnek ígérkezik. Hosszú évek óta végre valami ami egy hazai rendezőtől felkelti az érdeklődésem. Hajrá!

 8. Kellemes, könnyed téma, tipikusan torkomban gombócot gyúró film, de azért drukkolok neki én is. A Manchester by the sea is nagyon erős és nagyon emlékezetes volt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.