Tom & Jerry-előzetes: hibrid animáció amit a mozikba szántak

Tom és Jerry mennek a nagyvárosba. A Warner fektetett pénzt a projektbe, és Jerry egy szállodába költözik benne, ahol az évszázad esküvőjét akarják megrendezni, ezért az egér problémát muszáj kezelniük. Így kerül Tom a képbe, akit felfogad Chloë Grace Moretz karaktere.

Élőszereplős-animációs keverékről van szó, szóval rengeteg ismert arc körül rohangál a két “jóbarát”.

23 hozzászólás a “Tom & Jerry-előzetes: hibrid animáció amit a mozikba szántak” bejegyzéshez

 1. A figurákat miért tartották meg rajzanimáltnak, mi a koncepció? Miért kellett az élőszereplős környezet?

 2. De ezeknek a rajzfilmeknek pont az volt a lényege, hogy az állatokról szóltak, embereknek az arcát sem láttuk soha, max a lábaikat. El lesz cseszve.

 3. Az én hibám, és hiába kifogásolhatóak esztétikailag ezek a furán 3D-s rajzok, nekem bejött. :( Valamiért évtizedek után is vicces, amikor Jerry ráb… rázárja Tom ujjaira az ablakot.
  Plusz Michael Penával meg Ken Jeonggal csak nem lehet rossz.

 4. A Tom és Jerry rajzfilmeken nőttem fel. Akkoriban, amikor még VHS kazettákon, kéz alatt terjedtek Magyarországon a német nyelvű másolatok (Vielen Dank, für die Blumen… főcímmel)
  Akadnak olyan rajzfilm figurák, akik “el tudtak vegyülni” valós környezetben is, de Tom és Jerry szerintem nem tartoznak ebbe a kategóriába. Kilógnak az élőszereplős háttérből. Emlékeim szerint nem nagyon beszéltek, és a sorozatban szereplő emberekből tényleg legfeljebb csak a lábaikat láthattuk, mert nem ők voltak a lényeg. Élőszereplős környezetbe helyezve már nem működnek úgy a régi, ezerszer elsütött poénok, mint akkor. Kár lerombolni a régi emlékeket.

 5. Én adnék neki egy esélyt.
  Volt az a rajzfilm amiben valami kislánnyal voltak
  Abban is beszéltek, és új, szokatlan volt
  De nem zavaró

 6. Ez egy katasztrófa. Erről az élőszereplős bullshitról eddig nem volt szó szerintem. Szóval nézhetjük a színészek magánéleti problémáit, miközben Tom és Jerry mellékszereplő a saját filmjükben. Borzalom

 7. Nem lesz az év bukása de azért egy újabb elem a listámra (az élőszereplős Oroszlán király után) ami meg3rőszakolta a gyermekkoromat :D

 8. Uevcs arra a kislányos egész estés rajzfilmre én is emlékszem, és pont az volt vele a baj, amit Az Uratok is írt. A két cím szereplő mellékszereplővé silányult a saját filmjükben. Egyáltalán nem kellenek köréjük emberek, se élőszereplős, se rajzolt! Az eredeti sorozatban az öregasszony is csak annyira volt használva, hogy Tom-on elverje a port, mikor túlzásokba vitték az esztelen rombolást. Mikor a csehekhez (?) került a sorozat az emberi szereplők kifejezeten ijesztőek voltak az esztelen pszichopata megnyilvánulásaik miatt. Az a korszak kifejezeten hírhedt pl nyugaton a széria életében.

 9. Roger nyúl a pácban ugrik be, mint referencia. Na, ez nem olyan, de a technika kétségkívül hasonló. Meglátjuk.

 10. Így a trailert látva is csak tudom mondani, mint amikor az első hír volt erről. Ami régen kivállóan működött 5-6 percben, az nem biztos hogy most másfél órában is fog.
  A gyerekeimmel lehet beülök majd a moziba, mivel a mai napig szeretem ezt a két karaktert, de erős ellenérzéseim vannak már.

 11. Chloé lába..na az tetszik…mmrva jó csaj lett…Jaaaa???!! valami macska meg egér a gyerekkoromból is ott van?:)))) hoool??:))))))

 12. nekem is a Roger nyúl ugrott be.. Bármennyire is szerettem volna gyűlölni, a batmanröpködésnél, ablak lecsapásnál felröhögtem. Bemocskolom a gyerekkorom és meg fogom nézni, ilyen nehéz időkben szükség van egy kis könnyedségre na..
  Chloét is kedvelem, de nem ez lesz az a film, amiben megcsillogtatja a tehetségét.

 13. amiről beszéltek, az a tom és jerry a moziban, és tom és jerry is beszélnek benne, és robinnak hívják a kislányt. és persze tökre elüt a megszokottól, de attól függetlenül szerintem kurva aranyos kis mese, gyerekként imádtam
  ez mondjuk hulladéknak tűnik

 14. A véleményem az, hogy a megvalósítás profi, sokkal kevésbé lógnak ki, mint anno a Roger Nyúl-ban ezen kívül nem is beszélnek ők benne (szóval nem tudom egyáltalán miért kezdtetek el aggódni ezen), ami jó is. A szívén és a poénokon múlik, hogy mennyire lesz szórakoztató. Nyilván nem lesz az évtized filmje, de vegyétek észre, hogy nem mi vagyunk a célcsoport. :) Annak idején mi voltunk, csak azóta sajna eltelt néhány év… ;)

 15. Ez egyszerre jó és rossz, ahogy a 2d-3d hatás keveredik az élőszereplővel. Legalább nem animált 3d lett. Mennyivel egyszerűbb lett volna egy egész estés sima 2ds rajzfilmet csinálni a régi stílusban?

  A régi mesékben komplex történeteket meséltek el néhány percben, amire szerintem mind emlékszünk (pl. az egérnek festett cirkuszi elefánt, a megfagyott konyha, a karácsonyi egér kiolvasztás, az indián egérgyerekek, az apa kutyus a fiával, a hangyák a függőágyon, a robot egérlány, a táncolás New Yorkban, a macskákból álló zenekar, a rút kiskacsa, a meghosszabított szívószállal történő tejivás, a zenélő karácsonyi egércsapda stb.). A számomra legellentmondásosabb a túlvilági sztori volt, amikor Tom könyörög, hogy írja alá az összetépett bocsánatkérő levelét, hogy a mennybe juthasson, erre a pokolra jut, még ha álmodja is. Azért ez elég durva sztori volt kisgyerekként.

 16. walker + 1

  Nekem egyből szemet szúrt, hogy ez 3D CGI, és rohadt szarul néznek így ki a karakterek, inkább csinálták volna úgy, mint a Bolondos Dallamoknál, bár az lett volna a legjobb, hogy sehogy. Batmanes részen én is elmosolyodtam, de ennyi. Erőltetett, nem fog működni ez így, pláne egy ilyen “történettel”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.